Pembesarelle2 1234567890asd Benim eşim doğu da Mart’ta izine gelecek izinini söyledi hatta şuanlık iptal durumı yok. Benim eşim Uzman Çavuş yani Komutanla ilgili iptal durumu olur mu bilmiyorum olsaydı eşim söylerdi
zeynepmom34 1234567890asd merhaba bizde doğudayız kara kuvetleriyiz ama şuanlık öyle bişe yok benim eşim sabah gidiyor akşamGeliyor mayıstata benim doğumum var eşim hem normal izin hemde babalık iznnine çıkıcak
Nurr_22_22 1234567890asd eşim doğuda öyle bisey yok sadece faaliyetle inebiliyor olduğu yerden dogum iznine gelecek ama hemen değil tabi
1234567890asd Pembesarelle2 bi kaç Arkadaş söyledi banada iptal oldu diye o yüzden merak ettim iptal oldu diye komando mu ?
Pembesarelle2 1234567890asd Evet şuan komando olarak görev yapıyor fakat iptal durumu yok eşiniz hangi ayda izine çıkacak ? Seçim olduğu için izinler kapanıyor sadece ama şuandsn itibaren kapalı değil
Pembesarelle2 1234567890asd Zannetmem yani iptal durumunu çünkü benim eşimde Mart’ta gelecek sadece Mayıs ayına kapalı olur oda seçim olduğu için Eşinize sordunuz mu peki ?
Pembesarelle2 1234567890asd Eşime sordum henüz böyle bir bilgi gelmedi bize dedi. Umarım iptal değildir 🌸
Pembesarelle2 Papatyaaaaaa Evet komple oluyor. Kaynımın sözü olacaktı Mayıs ayında seçim geri çekildiği için iptal oldu malesef onunda. Nisan ayına attık mecburen
Pembesarelle2 Papatyaaaaaa Yine Mayıs ayını mı kaplıyor peki doğum öncesi yoksa Nisan sonu izine çıkıp 7 gün babalık iznini mi ekleticekti ?
Zeynep_61_70 Pembesarelle2 bana tam açıklamadı onu ama.istersen sorabilirim söyle birşey var doğum iznine ne olursa olsun çıkabiliyor