asenazrakin 36+3 haftalığım ve sanki azalması gereken mide yanmalarım gün geçtikçe çoğalıyor var mi aynı durumda olan anne adayları 😔😔😔
Tosbik asenazrakin canim bnde de cok oluyordu yanma. Dr bana lansor diye ilac verdi cok rahatim artik bu problemi yaşamiyorum 😎😎. Bnce doktoruna danışarak bu ilaci kullan cok iyi geldi bana
3cocukannesi19 asenazrakin oluyor bu aralar 35 ten sonra çoğaldı kusma falan çocuk migdeye tekme vuruyormuş ondan oluyormuş
Ervaelizinannesi asenazrakin benimde çok yanıyor ya sıcak çay bile içince miğdem yanıyor soğuk süt iyi geliyor daha doktora danışmadan ama kendimce bir çözüm buldum sürekli yanınca süt içiyorum tavsiye ederim geçmiş olsun
Dnzcngz Selocan Veriyorlar veriyorlar. Bana da doktorum lansor yazıyordu beb gomadin kullandım daha önce diye gomafin yazdırdım. Son 2-3 yılda vermeye başladık günde 1 tane içince bebeğe zararlı etki edecek miktarda geçmiyormuş. Özellikle sormuştum.
Tosbik Selocan aylardir kullaniyorum keyfim yerinde mide yanmasi çekmiyorum. Bebegimde saglikli cok şukür 🤓
Setenay Selocan aynen çok sasırdım. O kadar ağır bi ilaç ki. ANnem babam sürekli kullanıcısı ordan biliyorum. Bana gaviskon şurup yazdı onu bile korkarak içiyorum. İyi cesaret etmiş arkadaş
Mel-sin Bende de var cnm. Gaviscon da Rennie de ilk 5,10 dk etki ediyor sonra yanmaya tekrar devam ☹️ Ne süt ne salatalık hiçbir şey etki etmiyor.
Selocan Tosbik Dnzcngz bende mide bulantim için doktora gittim kaynama vardi. O da lansor icemicen için başka ilaç vermişti şurup.
Selocan Dnzcngz iste ilaçtan ilaca fark ettiği gibi. Bunu bi düşünmek lazım acaba neden çelişki icindeler
Krm Ben de fena halde mide yanması çekiyorum Genelde akşamları oluyor. 34 haftayim. Hafif ve sade yesem de değişmiyor. Doktora söylemiyorum çünkü ne şikayet etsem ilac yazıyor ilacı üç beş tane ilaç kullanıyorum bıktım. Çekecem mecbur diyip katlanıyorum. Ama gece uyutmuyor. Süt biraz rahatlatıyor yarım saat kadar. Sonra yine başlıyor.
Selocan Setenay benimde eşim sürekli kullanır biri bitmeden birini alır cabuk etki ettiğini biliyorum
zhr Özellikle geceleri uykudan uyandırıyor bende 35.haftadayım gebelik eğitimine gidiyorum orda ki ebe 1 çay kaşığı karbonatı sulandirip içebilirsin demişti ben artık onu yapıyorum ilaç kullanmak istemedigim için siz de deneyebilirsiniz 👍
Dduru zhr geciriyo mu pekinkarbnt ebnde deniyim geceleri kalkip 2 kere gavisyon 1 kerede flaan sut iciyorum ki hep surupba dayanmiyim dye geceyi anca oyle tamamlabliyoruz gundzleri sakizla idare etmeye calisiyorum ama o bile bazen payda etmiyo
zhr Dduru Evet faydası oluyor mide asidini dengeliyormuş ebe öyle söylemişti ne süt ne başka bişey karbonatta buldum ben çareyi