defnezumram 6 haftalık gebeyim çok feci mide bulantıları yaşıyorum bu durumu yaşayan buna bi çözümü olan var mıı 😀🤢🤢
Zeynepozcan defnezumram sata göre 7+5 usg göre 8 haftalığım benimde son 1 haftadır mide bulantısı istifra hat safhada ama sadece sarı su istifra ediyorum bugün sağlık ocağına gittim prilam yazdı doktor bence sizde bi gidin görüşün ama doktorum yazarken dayanılmayacak boyutta olmadığı sürece önermiyorum çubuk kraker ve tuzlu yiyebilirsin dedi
pembemor25 defnezumram bende aşırı bulantı yaşıyorum yeşil elma çizi büskivi falan iyi geliyor bana. Su falan içemiyorum çok midem bulanıyor bende kusma yok ama sadece bulantı sizde kusma var mı
Karaca61 defnezumram benimde öyleydi prilam iste doktorundan 5 haftalıkken başladım şuan 13 haftalığım kullanıyorum ilaç biraz hafifletiyo
defnezumram Zeynepozcan iki ay önce düşüğüm oldu şimdi böyle ilaçlarda kullanmak istemiyorm normalde idare edebiliyordum bunu ama bugün çok feci derecede arttı
defnezumram pembemor25 sadece bulantı 2 kez lavaboya gittim kusmaya çalışıyorm ama yok olmuyor olsa belki rahatlıycam
defnezumram Karaca61 düşük yaptım 2 ay önce o yüzden ilaca girmek istemiyorum pek fazla ama doktoruma soracağım kontrole gittiğimde yinede
pembemor25 defnezumram kusma yok yazdıktan 10 dakika sonra kendimi tuvalette buldum ilk kez kustum ama çok fenaydı 🤣
fatmaays kızlar 10+5 bugün ama mide ekşimesinden bayılmak üzereyim, hiç kusmadım ama boğazıma kadar sıcak tükürük hissediyorum. bu durumda rennie tablet çiğnesem nolur? siz neler yapıyorsunuz ve geçiyo 🥴
pembemor25 defnezumram aslında hiç sevmiyorum kusmayı ama cidden kusunca bi rahatlama geldi akşamda bişey yiyememiştim peynir ekmek yiyorum şimdi 😂