Gazeliz yenibirannis yaa çok değişik bir rüyaydı hatta sadece posttundan biliyorum başka post açmıştın dün ordan biliyorum bilinçaltımdanı öyle kaldı anlamadım ne alakaysa happymom posttaki bayan diye hep görüyordum seni bugünde bulamadım ismini hatıralaymadım aslında ondan postlara bakarken ana dünkü post sahibi diye jeton düştü🥰
AsyA_34 Benimde annem beni sürekli kucağımda bebekle görüyordu bende bir kaç gün önce erkek bebek emziriyordum çok etkilenmiştim resmen o duyguyu hissettim yani anlatılamaz umarım şubat ayı uğurlu gelir doğduğum ayın hatrına 🙏🏻🥹
Ayse2733 yenibirannis ben ilk hamileliğimden önce rüya gördüm 2 kez ilkinde bi bebek kucağıma alıyordum biraz geçtikten sonrada yine rüya gördüm farklı bir bebeği kucağma alıyordum sonra hamile oldgmu öğrendim ilki düşük oldu 2. Sini kucağıma aldım🙏🏻
elayaz_ yenibirannis bende rüyamda çok tatlı bir kız bebek görmüştüm hastahanede ama kardeşimde hamile tam cinsiyet öğrenme dönemiydi hep ona yormuştum meğerse kendim hamileymişim ve kızım olucak Allahın izniyle ❤️
yenibirannis Gazeliz ya ins sana malum olmuştur hamileyimdir kuzum tşk ederim yorumun için testim bana pek pozitf gelmedi ondan kararsizm aslnda 😊
Gazeliz yenibirannis canm hayırlısı olsun hani olabilirsinde olmaya bilirsinde hani gördüm hamile olabilirsin diyede demek istemem yanlış anlaşılmasın rabbim gönlüne göre nasip etsün inşallah bu ay olmazsa başka zamana olur inşallah hayırlısı olsun hakkında🙏🏻
Gamzefarukk yenibirannis merhaba 🌸 hamilelik haberimi almadan gece rüyamda kız bebeğim olmuştu sabah test yapmıştım adetim 4 gün geçilmişti çift çizgi gördüm 🎊🐣 hemde 1 gün arayla oldu ve şuan 19+2 cinsiyetimiz de kız çok şükür 🙏🏻 Rabbim ol derse olur hayırlısı olsun 🥰
yenibirannis Gamzefarukk valla süper bı haber maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin ins kuzum benim 🙏🥰💐 ins benmde rüyalarım gerçek olur