ErenBilge Obiranneadayi geceleri menapozlu gibi sürekli önce donup sonra yanıyorum. Sıtma gibi oluyor. Ateşim çıkıyor yani geceleri. Uyku diye bişey yok. Bazı geceler de dişim ağrıyor şimdiden uykusuzluk başladı
ErenBilge Angel34 medicana Çamlıca ile görüştük. Normal 4250 Sezeryan 5 küsür dü onu tam hatırlamıyorum. İlk Doğum normal olduğu için normale odaklanmışım ☺
Angel34 ErenBilge iyi bir hastane ve Doğum sonrası olası riskte yenidoğan ünitesi olması da önemli herşeyimi sormak lazım karar vermeden
ErenBilge Angel34 Benimde öyleydi, ilk gebeliğimde de öyleydi hatta. Önemli olan iki gün sonrA tekrar yaptır ikiye katlamışsa geç döllenmedir.
SinemDoanay Haftadayım tam yarın kalp atışlarını duyacağız inşallah 💕💕doğumda ağustos sonu en geç eylülün ilk haftası😁😁inşallah
ErenBilge Angel34 kusura bakma şimdi bakabildim. Kasım 23 son adet tarihim ilk kan testini 25 Aralık’ta yaptırmışım 245 çıkmış 3 gün sonrA 750 olmuş. İlk gebeliğimde daha da geriydi. Adetim 1 gün geçtiğinde 23 3 gün geçtiğinde 42 çıkmıştı
crash Ben de 7+3 hiç midem bulanmazdı şimdi geceleri başladı ne gariptir ki. İnşallah herkesin bebeği sağsalim doğar .
GlnurDnmez Bende 10+1 deyim hamiişler 😍 8.8.18 olarak görünüyo doğum tarihimiz Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🤰🏼