oznur2410 İkinci gebelik testim daha net cikti kan vermeye gittim sonucumu bekliyorum dua edin inşallah vardir ❤️🤲🐣
Yenibirannee oznur2410 insallah vardir canim bugun benimde ayni boyle cikti yarin sabah bende kan vercem. Adet gunun gecti mi acaba 🌸🌸🌸
oznur2410 Dün adet olmam gerekiyordu bugün akşam yaptım testi kanda da çıktı çok şükür 12 çok daha yeni
guzelanne01_ oznur2410 ayy benimde aynı bu testi böyle silik çıktı inşallah vardı bende özelde kan verdim 1 saat içinde aldım sonucu Sende hayırlı haberler alırsın inşallah
ldmzki https://share.icloud.com/photos/0baLPlRp-QLw5dTkOtv6N7tQQ Sizce bir ihtimal ne? Gölge çizgi çok çok silik Yenisini yapmayı bekletiyorum
Umutlubirkadin ldmzki canım bende aynı sabah yaptım simdi de tekrarladım silik kırmızı çizgi kan vereceğim 1 2 gun bekleyeceğim 🥹
ldmzki Ybvvv dün yaptım bu testi bugün yapmaya korktum 1 hafta daha bekliycem adetim gelmezse tekrar yapıcam
ldmzki Samye18 ama böyle ara ara adet olacakmış gibi sancı geliyor hemen bakıyorum gelmedi bugün 2-3 kere adetim geldi sandım öyle sancılarım var
kediannesiii ldmzki bence de net var canım adet ağrısıyla gebelik ağrısının aynı olduğunu söylüyorlar testin koyulasir bi iki güne Allahin izniyle gozunaydin 🌸😊