Hilos10 Kızlar merhaba bursada özelde ayrıntılı ultrason ve muayene ücretleri güncel olarak ne kadar yazarsanız çok sevinirim 1-2 haftam kaldı ayrıntılı için
Burcu2816 Hilos10 Yıldırım doruk hastanesi Ersin AKKUZU tavsiye ederim. Ben 520 ödedim ancak Ekim de. Şuan belki 700 vardir
Betul344 Hilos10 doruk hastanesi muayene ücreti 410 detaylı ultrason fiyatı 900 lira güncel fiyat bu arada
qwertqwert Hilos10 merhabalar acıbademde yaptırdım mehmet özgür akkurta 3053 tl kendisi perinatolog hekim eşi iltaç hanım da gebeliğimi takip ediyor ama acıbademden ayrılıyorlar muayehane açıyorlar muayehaneden de fiyat al derim
Sevda06_05 Burcu2816 Benimde yarin Ersin beye detayli utrason icin randevum var ilgisi nasil bebekle ilgili gereken bilgileri söyledi mi size
Htccprz qwertqwert ne zaman ayrılıyorlarmıs acaba benim doktorum da iltac hanım böyle bir bilgi vermedi
qwertqwert _almirasmom evet ama hem uzun uzun bakıyor hem muayeneni yapıyor hemde bütün sorularına uzmanından yanıt alıyorsun hekimi araştır dediğim gibi muayehanede daha uygun olur fiyatı acıbadem hastanesinde herşeyin fiyatı çok yüksek
qwertqwert Htccprz yeni belli oldu sanırım bende geçen haftaki kontrolümde öğrendim 15 inden sonra dediler
qwertqwert Htccprz evet acıbademede devam edicek heralde öğrenir öğrenmek birsürü soru sormak istemedim öğrendikçe birbirmize bilgi veririz canım