Sevcanyigit Hastaneye gittiniz mi kese kalp atışı ne zaman duydunuz gördünüz acaba bizim 4 hafta oldu ama inanılmaz mide yanmam oluyor bişey yiyemiyorm desem yeridir
Minisbebegim2 Sevcanyigit 3 haftalikken öğrendim, ilk defa bugün 6+4de doktora gittim keseyi bebisi kalp atışını hepsini gördüm çok şükür 🥰 benimde aşırı bulantım Mide yanmam var iştahım yok 😒
pembemor25 Sevcanyigit 6 haftalık kese kalp atışı gördük benimde aşırı mide bulantım var hiç bişey yiyemiyorum😔
Mrsfly Sevcanyigit selam kızlar benim şu an 4+4 henüz doktora gitmedim sadece beta baktırdım, mide bulantısı değil ama tiksinme çok oluyor anlık dün zeytinyağından tiksindim mesela 😂 bide aşırı koku duyarlılığı başladı.
Sevcanyigit Minisbebegim2 maşallah sağlıkla gelsin inşallah 🥰 ilk defa bu kadar mide yanmam oluyor benimde
Nazlimmm pembemor25 bende bugün ilk kontrolume gittim 6 haftalikmis çok şükür bı sıkıntı yok sabah aç kalırsam uzun süre mide bulantım oluyor geçiyor çok kötü ya mide bulantısı
Sevcanyigit pembemor25 ilk hamileliğim de sadece bel ağrım oluyordu bunda inanılmaz mide yanmam var sağlıkla gelsinler inşallah balalıö 🥰🙏
Busracft Sevcanyigit geçen hafta gittim test yapıp kendim öğrenince. Sadece keseyi gördük 4 haftalık filan dedi. Haftaya tekrar gidicem ozaman inşallah bebişi görürüz😋
Sevcanyigit Nazlimmm şuan mide bulantm yok ama mide yanmam çok oluyor gece bile uyku uyuyamıyorum ilk hamileliğimde böyle değildim
Ozge111 Sevcanyigit uygulamaya göre 4+1 kaset test yaptım çıktı sağlıkocapında kan verdim sonuç henüz çıkmamış daha önce 1 kimyasal gebelik 2 kez de bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum kan sonucum çıkınca hemen gidicem doktora kan sulandırıcı iğne başlayacaklar
twinsmom_ Sevcanyigit 4+1 gösteriyor benimde uygulama doktorum haftaya çağırdı ultrason için bakalım kısmet 🙏🏻😇
kadertugrul7 Sevcanyigit 6+4 gittik kese be kalp atışı gördük sadece biraz icten kanamamiz var onunda bu hamileliğim oglumdan rahat gecicek gibi bulantı sadece anlik oluyor su an 7+2deyiz oglumda 5 ay cekmistim bulanti mutfağın önünden gecemiyordum herşeyden tiksinmistim