Tubazeynepalin Kızlar bugün doktora gittim 27+1 im bebeğim kız 1 kilo 55 gram olmuş 35 cm boyu bir hafta geriden geliyor bu durumu yaşayan var mı düzelir mi
Merycan65 Tubazeynepalin bende 27+5 bugün gittim iki hafta geriden geliyo 850 Gr. Çok takıntı yaptım haftaya tekrar gidicem inşallah farkı kapanır
Burcu_cakir Tubazeynepalin 27 .haftamdayim ben de dün kontrolüm vardı 1068 Gr 34 cm dedi doktorum gelişim güzel dedi cnm
Btlklnc Tubazeynepalin 28+3te 1071 gr 36,5 cm oldugunu söyledı doktorum ıkı hafta geriden gelıyor . Ben artk hıc takmıyorum bebegım saglıklı dogsun gerısı hıc önemlı degıl
Tubazeynepalin 68selda06 bilmiyorum 150 gram eksikmiş bide ben aşırı kilo aldım 59 la hamile kaldım 74 oldum
Tubazeynepalin Merycan65 ya düzelir diyen çok var arada oluyormuş böyle ama genelde de hep sağlıklı doğuyorlarmış inşallah öyle olur inşallah kilo alır sizin bebeğinizde bende aşırı takıntı yaptım Allah yardım etsin onlara
Tubazeynepalin Burcu_cakir bilmiyorum bana 1 hafta geriden geliyor deyince moralim bozuldu normalde hep şmden giden bir bebekti
Tubazeynepalin Btlklnc dimi öyle mi düşünüyorsunuz inşallah inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız 🙏🏻