Kucuk_melegim Kizlar yemek yedikten sonra bir uykum geliyor niye böyle oluyor anlamadım şekerim de yok aceba son haftalarm diye mi
minikmucizemmmmmm Kucuk_melegim 20 haftalığım ağırlık uyuklama nefes darlığı yaşıyorum gibi çokta yemiyorum aslında ama sanki böğrüme öküz oturuyor 😃
Yksl1634 Kucuk_melegim 35. Haftamın bitmesine az kaldı bende öyleyim bir an koltukta kendimi uyuklarken buluyorum 😂
aysecancan Kucuk_melegim ben de 37+6 yım bu hafta benim de öyle gün içerisinde sık sık uykum geliyor.özellikle yemeklerden sonra
meryemy Kucuk_melegim gündüz evde tek olduğum için mi ya da sürekli evde hep olduğum için mi ya da iş pskolojisi masa başına geçip çalışmam gerekiyor ondan mı bilmiyorum ama sürekli uzanmak hiç birşey yapmak gelmiyor içimden belki de kış olduğu için bu mayışıklık 😑
Acemianne0 Kucuk_melegim Hayır yok tahlillerim de hiç sorun çıkmadı bugüne kadar şükür. İlk aylarda böyle olurdu uykum gelirdi bi de son haftalarda oluyo
Kucuk_melegim Yksl1634 yemekten sonrami peki bende özelikle yemekten sonra carpinti oluyor bi yorgunluk geliyor
Yksl1634 Kucuk_melegim evet canım ani bı hareket yapınca benimde kalbim hızlı çarpıyor birden bire bi yorgunluk çöküyor ama bel ve kalça ağrısından hiç bir yerde yine uyuyamıyorum maalesef 🤦🏻♀️
Kucuk_melegim Acemianne0 evet aynen bende de ilk haftalarda oluyordu şuan başa döndük sanki bir yorgunluk çöküyor
Kucuk_melegim Acemianne0 belkide canim bide kalbim hizli atiyor yemekten sonra özelikle boyle kan basıncı hazirlaniyor gibi burnum kanicakmiş gibi bir his oluyor
Yksl1634 Kucuk_melegim yani rahim ve bebek büyüdükçe sancı illaki oluyor ama sen doktoruna sancılarını ağrılarını söyle bilgi al biz burada ne söylesek onlar gibi bilemeyiz
Kucuk_melegim aysecancan ayy sana yazarken esniyorum hahahaha valla anlamadim gitti o ilk zamanlardaki uyku geri geldi yemekten sonra özelikle ama sonra hemen düzeliyor o anlik yeni yemek yiyince oyle oluyor