denizarenmom Htckbra0716 tabii ki mecburi degil ama gebelik sekeli tehlikeli bir sey yaptirmanizi tavsiye ederim🌱
Iremnurrmemis23 Htckbra0716 ben yaptırmadım yaptırmadığom için açlık ve tokluk tahlili yaptılar gayet normal çıktı gerekte duymuyorum şeker yüklemesine
Merveincim Iremnurrmemis23 benmde doktorum aynı bu şekilde ilerledi. Ancak 1 hfta önce verdiğim idrarımda Glukoz ++ çıkınca şeker yüklemesi yapmamı önerdi. (29.haftadayım) eğer şekerim çıkarsa diyetisyene yönlendireceğini söyledi. Doğrusu şekerim çıksada diyetisyene gideceğimi bildiğim için o eziyete girmeden kendimce dikkat etmeye başladım. Hatta ablamın gebeliğinde şeker çıkınca doktor iğneye başlatacaktı ablamda diyetisyene gitmeden yediklerine dikkat etti ve düzeldi. Bende bu yüzden şeker yüklemesi yaptırmamaya öğünlerime ve yediklerime dikkat etmeye karar verdim. Hepimize kolay doğum diliyorum 🙏
Iremnurrmemis23 Htckbra0716 yaptırma canım zorunlu değil söyle ozaman sana açlık ve tokluk tahlili yaparlar
Tugba_23 Şeker yüklemesini bu kadar abartmayın , ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim .keşke yaptırsaydım dedim . Şimdi gittim yaptırdım hemde gelmeden iki tane baklava ye gel dedi dr .normalde baklava yemiyor musunuz ? Bebeğinizin sağlığından önemli mi