02leyla Merhaba anneler. Sorum şu olacak acaba az az iç çamaşırı ıslanarak bebeğin suyu olduğunu öğrendiğimiz oldu mu ?
gzl_2320 02leyla benimde 2-3 haftadır az az sulu akıntım oluyor 23+6 yım doktor randevuma da 13 gün var soracağım. inşallah bebeğin suyu değildir bazen mantar enfeksiyonunda da oluyormuş galiba tam bilgim yok
designermoms 02leyla benim de şeffaf su gibi az az ıslanıyordu doktoruma sordum gebeler bazen farkında olmadan idrar kaçırabiliyor dedi suyumu her gittiğimde kontrol ediyor gayet iyi dedi hala ıslanıyor mesela
Sevl Benim akıntım sulu korkmuştum su mu diye doktor normal demişti suyunda normal rahim ağzın kapalı demişti
02leyla Sevl ya bnmde 2 3 haftadır böyle bir sorunum var ultrason da suyun normal dedi ama amniyon sıvısı testi istedi doktor eğer duysa heöen amilyat ederiz dedi
02leyla gzl_2320 benimde 2 3 haftadır böyle ultrason da suyun normal dedi ama amniyon sıvısı testi yapacaklar Eğer duysa amilyat dedi korktum biraz
mutluebeveyn Benimde oldu canım az az su geliyordu iç çamaşırıma bir de fazla su içmediğim halde sık sık idrarım geliyordu doktora gittiğimizde senin suyun azalmış dedi şüphen varsa geç olmadan görün doktora derim ona göre önlem alırlar
gzl_2320 02leyla bana da öyle dedi 1 hafta önce. Sonradan burada postlarda görünce sulu akıntıyı sıkıntı olabileceğini düşündüm ama kontrolüme çok var. Haber bekliyorum sizden inşallah suyu değildir🙏
gzl_2320 02leyla çok şükür 🙏 bende doktordan geldim kan ve idrar testi temiz çıktı 2 tane fitil verdi bunlarla geçmezse eğer gel test yapıcaz test aldırıcam sana dedi. Sizin nasıl oldu bu test dedikleri nasıl bir şey
gzl_2320 02leyla birde akıntın ne kadar yoğunluktaydı canım? Benim mesela günde 2 kez falan çamaşırım ıslanıyor yemek kaşığının başı kadar ölçüsü
02leyla gzl_2320 canım hangi hastaneye gidiyorsun devlet mi ? Ben hasekiye gidiyordum devlet . Testi bir yerde buldum eczanelerde bulamadım Medical de buldum 350 TLydi Bnde almadım önce doktora dedim. İmkanınız varsa Başakşehir çam sakura hastanesine git orada yapıyolar dedi oraya gittik ücretsiz yaptılar.
gzl_2320 02leyla özele gidiyorum riskli gebeliğim var da bulunduğum şehirdeki devlet hastanesi de pek iyi değil açıkçası zaten 1 tane var mecburi özele gidiyorum canım. Nasıl bir şey bu test birde acıyor mu nasıl yapılıyor