Prenses34_annesi Kızlar birşey soracağım bu son donemler de kimisi ada çayı içiyor ya ada çayı ne işe yarıyor peki bilgisi olan var mı 38+2 haftalık hamileyim doğum yaklaşıyor malum şimdiden herşeye başladım 🥰
Tugce3561 Prenses34_annesi süt için içiliyor olabilir ama doğumdan sonra içiliyor diye biliyorum böyle şeylerin
Bade_13 Prenses34_annesi doğumu tetiklemesi için içiliyor yeni hamileler tabikide içemez ama bizim gibi sonlarda olanlar içiyo bende içiyorum 38. Haftamdayım
2022bebeki Prenses34_annesi Hiçbir işe yaramıyor tecrübe ile sabit. Ahududu yaprağı çayı rahim ağzı açıklığından çok daha etkili
KayraKuzusu Benim bildiğim ada çayı hamilelikte tehlikeli bir çay doktorum kesinlikle içme dedi. 15 haftalık hamileyim
Prenses34_annesi KayraKuzusu yok canım tuketmedim zaten genelde duyduğum için merak ettim teşekkür ederim 🥰
Prenses34_annesi Bade_13 yaaa peki bir zararı oldu mu oluyor mu değişiklikler doktorunuza danışarak mı içmeye başladınız peki🥰 sizde tetikleyecek bir durum hareketlilik söz konusu oldu mu bilgilendirirmisiniz🥰
2022bebeki Prenses34_annesi Ben de öyleydim ebemiz kendimize getirdi beni🤣 ananas,hurma, kivi bol bol yürüyüş sıcak su altinda squat ve pilates egzersizleri aşırı işe yaradi bende
Prenses34_annesi 2022bebeki benim aklıma hep senin dediklerin geldi zaten dün eşime ananas ananas suyu kivi vs aldırdım sıcak su altında belimi ovalattim başka yeri ovaliyormuyuz söylemesi ayıp sıcak suda 😂 squat kendimce yapıyorum eğiliyorum su tuvalet pozisyonunda ilişkiye de giriyorum anacım gelsin artık 😂
2022bebeki Prenses34_annesi Evet ovaliyoruz rahim ağzınıa perine masaji yapıyoruz ki orda ki dokular yumusasin 🤣 squati doğru poziyonunda yapmak çok önemli dogum.aninda catalda bile yaptim ben🤣 8 cm den 10 cm e çıksın diye öyle bi faydali
2022bebeki Prenses34_annesi Çatalin demirlerinden tutuyorsun önüne çatal gelecek sekilde aşağı eğil kalk🐣🤣 pilates topu da kasilmalarda etkili. Sanci yokken 8 ciziosun sancin geldigi an zipliosn ikisini de yaptım
Prenses34_annesi 2022bebeki ahahah ayıcık gibi oldum kendimi pilates topunda hayal bile edemiyorum 😂😂😂
2022bebeki Prenses34_annesi Sancı anı geldiğinde yeterki faydalı olsun diye her yol mübah geliyor yaparsınız 🤣