Sevdali Bugün öğrenirim diyordum ama kesin bieşey diyemem ama bi çıkıntı var dedi bebeğin alttan görüntüsünde harbiden bişey var gibiydi ikili testide yaptı o arada kan sonucunu 10 gün sonra alıcaz inşallah iyi çıkar sonucumuz
Yasminella deletenmom1841 bana da 11+4 de kemik yapısı kıza benziyo dedi doktorum ama 15+4 de kesin erkek dedi yanılma payı oluyo ❤
deletenmom1841 Yasminella sahi mi 😬 erkek olsa da çok sevinirim bana farketmiyor kuzum 🤷♀️ Sağlıklı olsunlar tek
Sevdali deletenmom1841 sürekli olumlu düşünüyorum ama şu cinsiyeti çok merak ediyorum eminim her anne merak ediyordur :) keşke hemen öğrenebilsek
deletenmom1841 Sevdali 12+6 canım bugün pazartesi farklı bi doktora gitmiştim o kıza benziyo ama kordon bacak arasında göremiyorum demişti bugün kendi doktorum erkek dedi canım😍 hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar
Sevdali deletenmom1841 sağlıcakla al kucağına inşallah canım benim ben bir ay sonra gidicem bol sabır lazım bana 🙂
Sezgin deletenmom1841 bende bebeğimin cinsiyetini öğrenince direkt aklıma bu geldi aha dedim kaynana olacağım ama oğluma kıyamam evlendiremem onu kiiii dedim😁😁😘
Tosbik deletenmom1841 eyvahhhh 😜 Hayirli ugurlu evlat olsun bebişim. Saglikla kucagimiza almak nasip olsun hepimize 😍🤗🤗