OgretmenEva deletenmom1841 hayırlı olsun 🤗 bizim ikili testte de doktorumuz kıza benzetmişti kesin dememişti ama 18. Haftada kesin kız olduğunu öğrendik 🙏🏻 Doktorunuza ve tecrübesine güveniyorsanız değişmez 🤩
deletenmom1841 OgretmenEva bu doktora ilk kez gittim kendi doktoruma da Cuma gideceğim canım inşallah sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil 🙏
deletenmom1841 Serii hahaha hayır yani elleri duruşu hal ve hareketleri çok komik böyle çıt kırıldm duruyo 😬😂🙀
deletenmom1841 eymenimoglusum erkek olsuun kız olsun sağlıklı olsun be canım her ihtimale açığım 🤷♀️🙏😬
eymenimoglusum deletenmom1841 degisir mi cevabiniza hitaben zaten yazdim ben. Onemli olan saglikli olmasi
Tosbik deletenmom1841 ayy şaka bir yana kesinlikle oyle. Kız erkek ikiside evlat. Rabbim saglikla versin 🙏💞
deletenmom1841 tazeanne61 yaa cuma kendi doktoruma gidicem bende canım ne güzel benimle aynı gün birini buldum bırakmam 🤷♀️💕
Nur_Husuf deletenmom1841 merhaba bende bu gun getdim ikili tarama testi icin banada oqlum olacaq soyledi henuz 11 hafta 6 gunluyuz