Binnur-cam https://imgyukle.com/i/J7CJ38 Bu nedir Allah aşkına ya sabahtan beri böyle mailde attım ama sorun aynı ? Ne alaka bebeğimin resminin olması gereken yerde adım sayar uygulama reklamı yani zorla soğutmaya çalışıyorsunuz uygulamadan vallahi ne reklam derdiniz bitiyor ne başka bişey .
Kubrabyrmm Binnur-cam ay hiç sorma bende sinir oluyorum 😂😂 tam paylaşacağım atarsa 20 kalmış marul diye reklamdan paylaşamadım kötü duruyor
Momsy410 Binnur-cam ben o bebegin oldugu yere bakmadigim icin cok umursamadim bunu sabit bi reklam hic degilse. Videolu reklamlar cok rahatsiz edici. 10dkka da 1 geliyor diyorlar ki cok sık bence ama zaten fazla geliyor. Bi ilk actiginizsa bi 2 dakika sonra sonra belki 10 dakika da bir. Reklami kapatmak zaten 3 dakika suruyor. Tabi kar amaci olacak ucrestsiz bi uygulama sonucta ama kullanici memnuniyeti hic umurlarinda degil
Tubatgn Binnur-cam Ekran hatası annemiz. Bazen su hatırlatıcısı bazende adım sayar çıkıyor. Gün içerisinde düzelir iyi forumlar 🌺
Sahnedekimadam Uygulamadan talep ettiğiniz şey , bir şirkette ücretsiz çalışmanız ile aynı 😄 hiçbir uygulama kar amacı gütmeden hizmet vermez , veremez :)
Binnur-cam Sahnedekimadam uygulamayı reklamsız kullanim bana özel olsun nolur falan yazdımda haberimmi yok acaba ? Savunma şekliniz enteresan bebek resmi olması gereken yerde alakasız uygulama resmi olması normalmi yani ?
Binnur-cam Kubrabyrmm benimde saçma sapan cinsel içerikli oyun uygulama reklamları trendyol reklamı vs .. Ama en sinir bozucu bebek resmi olması gereken yerde adım sayar uygulama resmi var tamamen sinirimi bozan o ..
Sahnedekimadam Binnur-cam Çok baktığım bir yer değil rahatsız etmedi beni 😄 deniz göreceğim yerde vapur görünce çıldırıyorum ama🤗
Binnur-cam Cayvarmiya benimde böyle ama normalmişşşş arkadaşın biri enteresan savunma yaptı yukarıda ..
Binnur-cam Momsy410 ben bakıyorum hergün özellikle girip ne yazıldığını okuyorum bu yüzden sinir oluyorum .. Ah o reklamlar sık sık tam bişi yazcam pat reklam çıkıyo ne yazacağımı unutuyorum..
Momsy410 Binnur-cam yazi olan yerde mi cikiyo sizin? Bende sadece bebek ciziminin oldugu yerde sabit bi reklam var
Momsy410 Binnur-cam bir de bu konuda hergun baslik aciliyor. Herkes sikayetci. Modlar normal deyip geciyor. Kimse memnun degil ama asla iyilestirme yapmayi bile dusunmuyorlar
Pnr60 Binnur-cam Ayy evet ya bende bakarım günlük okurum sonra birden saçma sapan şey çıkıyor karşıma 😩 ayrıca reklamlar zaten öfff
Binnur-cam Momsy410 benimde öyle sabit bebek çiziminin olduğu yerde ama bebeğe bakmak çok hoşuma gidiyor sonuçta uygulamaya ilk girdiğimizde orası açılıyor göremeyince gıcık oluyorum 😏
ksedak Bu gibi bir platformda yemeksepeti reklamının çok sıklıkla olmasını doğru bulmuyorum. Hamilelik dolayısıyla istediği şekilde beslenmeyen veya canının çektiği şeylere kolay ulaşamayan ve hatta hiç ulaşamayacak olan kişiler de illa ki vardır. Sürekli yemek içerikli reklam alınmasının yanlış olduğu kanaatindeyim.
Binnur-cam ksedak çok haklısın kırk kere bununda şikayeti yapıldı reklamlar seçilsin lütfen diye ama hiç bi iyileştirme yapılmıyor memnun etmemekte çok istikrarlılar ..
Binnur-cam Tubatgn düzeltilsin ama lütfen ya kaç kere mail attım burdanda şikayet ediyorum uygulama çok güzel severek kullanıyorum ama böyle olunca silmemek için kendimi zor tutuyorum bi iyikeştirme yapılsın lütfen..
Tubatgn Binnur-cam Biz iletiyoruz annemiz. Biz arada elçiyiz. Ama daha öncede dediğimiz gibi ücretsiz her uygulamada reklam mevcut. Sizin açtığınız konu arada bir ekran hatası olarak düşüyor. En kısa sürede düzeliyor. 🤗