Eskiz Merhaba hanımlar nişanınız geldikten ne kadar süre sonra doğum yaptınız acaba? Kişiden kişiye değişiyormuş burada okuduğum kadarıyla bilgilendirir misiniz
zhragkkayacan Eskiz cuma günü geldi şuan 39+3 olduk sancı ya da su gelmesini bekliyorum🤦🏼♀️ sürekli sırtım kasıklarım ağrıyor vajinada batma var ama sancı yok🤷🏼♀️
Tugcelb Eskiz benim nişanım geldikten 3 gün sonra gece suyumun gelmesiyle doğumum oldu. 24ünde doğum yaptım şuan 6 günlüğüz🥰🥰
Eskiz zhragkkayacan ya bende buradan gördüm kimisi nişan geldikten hemen sonra doğum yapmış kimisinin 2 3 hafta sonra doğumu olmuş ama genelde 1 hafta içinde oluyormuş sanırım doğum
Butterflyank zhragkkayacan aynen benimde 4 gün önce Nişanım geldi 1 cm açıklığım var ağrı sancı hafif şekilde var bugünde kuyruk sokumu ağrısı başladı
Eskiz Hilal_-aggul avuç içi kadar sümüksü yapıda bi akıntı geliyor zaten anlıyorsunuz nişan geldiğini normal akıntıdan farklı oluyor rengi de kahverengi sarı pembe olabiliyormuş
zhragkkayacan Hilal_-aggul çok farklı şekillerde gelebiliyor sanırım benimki beyaz akıntı gibi değildi kocaman bi sümük gibiydi😂 bir de iki gün boyunca gelmeye devam etti azar azar
zhragkkayacan Eskiz evet ben de nişan geldikten sonra hemen doğururum diye düşünmüştüm ama herkesin farklı oluyormuş işte bir de belirti olduktan sonra beklemesi daha sıkıntı oldu mu olacak mı sürekli bir stres🤦🏼♀️
Eskiz zhragkkayacan nişan geldikten hemen sonra doktora gittiniz mi siz bana nişan geldiğinde doktora gelmeye gerek yok demişlerdi ama
zhragkkayacan Brcvrmz nişan geldikten sonra doktorumla iletişime geçtim sancın yoksa ya da suyum gelmediyse bekleyebilirsin dedi çarşamba günü kontrol var ama son bir iki saattir bebek çok toplanıyor karnımda normal mi bilmiyorum böyle devam ederse acile gidebilirim gece
bebegim-1 Benimde beyaz sümüksü bir akıntı geldi 2 gündür az az geliyor ne olduğunu anlamaya çalışıyorum demek ki nişan mış, buradaki okudıklarıma göre yanlışsam bilglendirrseniz sevinirim ☺️
Eskiz Başka nişanı geldikten ne kadar süre sonra doğum yaptınız sorusuna cevap verecek kimse yok muuu ??