Akman89 Merhaba, bu sene için fiyat alan var mı acaba? Muayene ücreti nerdeyse iki katına çıktı, doğum ücreti ne oldu merak ediyorum açıkçası?
Mhtpflz Akman89 en son zorunlu ve normal 15 bin isteğe bağlı 18 di ben paket aldım 25 bin 10 muayne 5 nst kan falanda var
civcivim0 Ben de pendik medicalparka gidiyorum. Normal doğum 15 bin sezeryan 18 bin oldu en son sanırım. Benim tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için ücret ödemeyeceğim
Mhtpflz Akman89 odaları güzel ben bi kere histeroskopi oldum oda büyüktü denize bakıyordu nst hiç sormadım
Akman89 Mhtpflz süsleme fotoğrafçılıkta sadece hastaneninkini yaptırabiliyomuşuz sanırım, dışardan kabul etmiyorlarmış.
civcivim0 Akman89 evet ama kendiniz süsleyebiliyorsunuz. Ablamın doğumunda biz organizasyondan sadece masa kiralamıştık mesela kendimiz süsledik
Mhtpflz TugSozTan 1 ay bile geçmeden ne kadar zam gelmiş ya 1 şubatta da zam gelecekti şuan düşünemedim kaç tldir
Akman89 Mhtpflz bende halide yükzele gidyorum siz kime gidiyorsunuz. Bu bu ay detaylı ultrasona gireceğiz, onda kim bilir kaç para isticekler, bende 21. Haftadayım.
Akman89 TugSozTan eylem hanımı duymadım hiç memnun musunuz? Bende halide hanıma gidyorum, en iyisi o demişlerdi.