Meyrammmm 15-02-2018 mucizeme hamile kaldim.. cok zor bir surecten sonra ( iki basarisiz tüpbebek, üc’de benimle bu yola devam etti kizim) sonra tahliller yapildi kan pihtilasmasi oldugu icin ignelere basladik. Hergun gobekten ve kalcadan 9 ay boyunca... 5+6 ve 6+3 iki defa kirmizi kanamam oldu.. hemen doktora gittik ama mucizem benimleydi.. doktor yatis dedi ve 18 hafta olana kadar cöp bile kaldirmadim hep yattim.. sonra yavas yavas ayaklandim ve ise basladim. 32 haftamda dogum iznime ayrildim. 38+2 planli sezeryan dogumum oldu. Önce direttim genel anestezi icin, dogumhanede beni ikna ettiler spinal anestezi icin sonra yaptilar iyiki de ikna etmisler bebegimin dunyaya gelisini gordum, ve sonrasi hep kendimdeydim.. 5 saat sonra ayaga kalkip yavas yavas yuruyusler yaptim gece baya normal yuruyodum.. bugun 3 cu gunumuz ve Allaha sukur hic dogum yapmis gibi degilim. Rabbim herkeze boyle kolay dogum nasip etsin insaAllah ve umut olsun cocugu olmayanlara, yada kanamasi olup stresse girenlere rabbim hepinizin yavrusunu korusun sag salim kucaginiza almayi nasip etsin 😍
skrsln Meyrammmm Maşallah canım gözün aydın 😍 Kalıcı bir ağrın oldu mu acaba bel ve baş ağrısı konusunda söylenenler tedirgin edici