worin Kızlar 26. haftamdayım şu an çatlak kremini kullanmaya başladım ama 2 dakikacık tek yapıyorum yeterli mi? yani 10 dk felan duymuştm çok uzun gelmişti kulağıma😂
Htc123 worin ben kullandım sürüp geçiyorum valla 🙄 çatlağım da olmadı karnımda ama bacaklarıma ve basenlerime sürmedim için çatladı nerden bileyim ben oranın çatlayacağınk🙄 ihmal etmeyin kullanın 😅
Gul_hamad worin sadece kremi suruyorum 2dk bile fazla🤣🤣10dl masaj yapmak icin kremin hepsini bitirmen lazim
deletedmom6295 worin ben yağı direk sürüyorum masaj yapmıyorum çünkü karnı fazla ovalamayı da tavsiye etmiyorlar
nisanisa Ben krem değilde hindistan cevizi yağı kullanıyorum iyice yediriyorum masajla yani zaman alıyo biraz 😊
EsraDabakzkal worin aynen öyle. İstersen gene de sür içinde kalmasın sonradan belki sürseydim çatlamazdım demezsin. 😅
worin EsraDabakzkal sürcem vallah 26. haftamda daha yeni göbegim cikiyor belki cok cikmaz diye catlamam😂😂
Englishteacher Ben de sürüp geçiyorum öyle masaj yapmıyorum açıkçası 20.haftamdayım bazen günde bir kez bazen iki kez sürüyorum yağ ve krem dönüşümlü kullanıyorum
Fatmasnny worin 38. Haftaya kadar lierac kullandım çatlamadım. Şuan 39 um harita gibiyim. Ne olduysa 1 haftada oldu. İstersen sabaha kadar sür, genetik yapın müsaitse çatlıyorsun 😉
ardengunes worin ben de yapiyodum geriliyodu karnim çok canım yanıyodu vazelinle masaj yapa yapa yediriyodum doktoruma söyledim kesinlikle masaj yapmiyosun dedi doğumu tetikliyomus canım rica ederim ne demek