Eymenslm Kızdan erkeğe dönen oldu mu yani dönen derken yanılma yaşayan var mı özel takipli olduğunuz halde devlette çok yanılma oluyor dedikleri için yazıyorum bunu bacak arası boş olup sonra doldu mu🤦♀️🤷♀️
gencannis Eymenslm canım ben ilk gebeliğimde 14. Haftada kız dendi özele gittim hep bu arada devlete hiç gitmedim sonra erkeğe döndü ve oğlum oldu şimdi ise bilmiyorum daha cinsiyeti ama inşallah sağlıklı bir kızım olur hayalim hep kız anası olmak 😍🤲🏻
tubiii11 Eymenslm benim 13. Haftada kız dedi doktorum gayet de emindi 17. Haftada erkek olduğunu gördük 🤷🏻♀️ özele gidiyorum bu arada
Yusuf2104 Biz 🥰 bize yüzde 90 kız denildi hatta hocam ben meşale yakıp alışveriş yapıcam demiştim değişir mi yüzde 10 la yok yok git senin ki kesin demişti bir ay sonra gittiğimizde erkek demişti rabbim her iki meyveyide tattırmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Yusuf2104 Eymenslm evet bacak arası boştu olabiliyor yani bu haftalar da ki bunu bana Antalya’nın en iyi doktoru söyledi özel de bence devlet özel ayrım olmamalı olacağı varsa oluyor rabbim sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Eymenslm gencannis yumurtalıkları bazen geç oluşuyor demekki erkek bebişlerin öyle olunca erken bilinmiyor sanırım hayırlısı olsun inşallah🥰