minikmucizem1_ Kızlar kendi usg görüntülerinize baktığınızda benim bebeğim erkek bebeğe benziyor mu 🤣 Her gören erkek diyor bende çok merak ediyorum fikri olan yorum yapabilir mi🙏
Mine16 minikmucizem1_ canım valla benim bebeğim de erkek onun ultrason fotosuna çok benziyor 😂😂 bu arada ben Çin takvime baktım erkek diyordu 1 hafta sonra gittik öğrendik erkek dedi doktor valla doğru çıktı ☺️
minikmucizem1_ Nur_3502 öyle tabi de ikinci olunca insan çok merak ediyormuş ilkini bu kadar merak etmemiştim🤭
minikmucizem1_ Mine16 ayy benimde hep içime erkek doğuyor rüyamda da gördüm heyecanla bekliyorum su an 13+6 3 hafta sonra kontrole gidecem kesin öğrenirim heralde o zaman 🤭😁
minikmucizem1_ Daisy0000 öyle mi canım benim gönlümden geçen erkek çünkü bı kızım var tabi önce sağlık sonrada iki duygudan tatmak isterim🤗
Daisy0000 Damla0207 Cinsiyet tahmininden anlayan biri değilim sadece kendi keseme göre yorum yaptım , sizinki de benimkine benziyor erkek olabilir.. Gönlünüzden geçen olur inşallah, öncelikle sağlıklı olsunlar tabiki 🌺
Mine16 Damla0207 sizinkinin kesesi bana göre erkek kesesine benzemiyor. Ben kız gibi hissettim 😆 tabiki tahmin