incii Kizlar merhaba ben cizgi gordum sizce varmi? Regl 3 gun var 
yenibirannis incii evet canım var hayalet çizgi gibi duruyor sen dha net goruyosndr telden foto atınca pikseli düşüyor 🙏🥰hayrlı olsun
Yenibirannee incii bende dayanamadim erken gebelik testi yaptim az önce ve 2.cizgiyi gördüm hayırlısı olsunn sizede
yenibirannis Tusami gidip almadım daha cesaretimde yok beklemeyi düşünüyorum ya hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 🤭😁
Tusami yenibirannis zaten gecikmen var, test silik çıktı. Var yani bişeyler, sadece kimyasal olmasın yeter 👍
incii Yenibirannee ben aslinda dunde yaptim yoktu ama bugunku net cikti dayanamadim buraya sormak istedim sizede hyirli olsun🌸🙏🏻
yenibirannis Yenibirannee maşallah ne güzel hayrlı olsun kuzum sağlıklq gelsin ins belirtin varmiydi peki🥰
Yenibirannee yenibirannis evet canim sol kasigim agriyor ve belim agriyor suphemde vardi zaten o yuzden erkenden yaptimm
yenibirannis Yenibirannee anladım sağ salim kucağına al ins kuzum 🙏🥰 bana da dua et benmde 2 gün gecikmeyle yaptım çok silik çıktı ama yinede cesaret edip bidaha yapamiyorm kan veremiyorum 🤭
Yenibirannee yenibirannis insallah seninde gönlündeki olur 🌸🌸🎀 benimde 2. Bebis hayirlisiyla olursa ama gene sabırsız birisiyim adetimi beklicektim ama yok yarin sabahtan kan vercem hayırlısıyla 😊 senin ilk bebis mi olcak hayırlısıyla
yenibirannis Yenibirannee evet yeni evliyim 1.5 yıllık ilk bebis olucak ama cesaretim yok teste yada kana 🙃
Efnanefnan yenibirannis vardır inşallah canm silik çıktıysa. Test yap ki varsada git baktir erkenden 😊