Ervaelizinannesi Bsranurr ben orda sarı giri takım var ondan aldım 150 TL ye benim bebeğim kız ama ilk bebeğim böyle seyleri tek seferlik alıyor insan ortak renkler alıyorum hep hani belki ikinci bebeğim erkek olacak oda kullanır mantığıyla
Dmn-rumeysa81 eaciftci bende kendim yaptım kumaş boncuk elyaf metrelik elyaf kurdele bunların hepsi 70 tl tuttu
pamuk_anne Dmn-rumeysa81 canım ya boncuk elyaf kilosunu sordum bugün 25₺ dedi ne ara bu kadar zamlandi siz ne kadara alıyorsunuz?
Muhasebeci Bsranurr canım benim bebek arabamda port bebe var onu kullanırım diye düşündüm ekstradan babynest almadım. Kardeşimde 7 ay önce Doğum yaptı o da portbebeyi kullanıyor ...
Bsranurr Muhasebeci aslında doğmadan alırsak ben de o şekilde kullanırım diye düşünmüştüm çünkü gördüm kullananları 😌doğum kısa geleceği için bebek arabası almazsak öyle alırım babynesti 😍😍
Bsranurr Ervaelizinannesi aslında aynen çok mantıklı iyi ki söyledin vala ben de o şekilde ortak kullanacagı renk alayımq😊😊
Ervaelizinannesi Bsranurr valla ben öyle yapıyorum canım daha iyi olur yani böyle tek seferlik şeyleri ortak renk alıyorum mesela geçen gün banyo kuveti falan da aldım yeşil aldım ortak olsun