Feyzanr41 bu gunlerde adet olmam gereklı 3 gun oncede yaptım testler farklı oncekı az daha cıktı yarın kan verıcem oncesınde tekrar emın. olmak
Busel Feyzanr41 benimde ilk yaptığım bundan silikti baya hatta doktor olmayabilir demişti 😅 beta 30larda çıkmıştı sonra 5 gün gecti beta yükseldi elimde test var diye yapmistim daha belirgin çıkmıştı. Seninde kesin pozitif 🫢🤭
sacmalamakizim Feyzanr41 Testim de aynen böyleydi kesinleştirmek için adetimin 3 gün daha geçmesini bekledim ultrasonda minik kesemiz vardı hayırlı olsun 😊
Feyzanr41 oncesınde tekrar emın olmam ıcın test yaptım tekrar sızce varmı boyle oluyormu 3 gun gecrı hala kırpkırmızı degıl
tatliheyecanim02 Feyzanr41 benim ki bundanda silikti hamilesin kan testinde cikar zaten hayırlı olsun 🤗
Nursaygi Feyzanr41 3 gün geçince yaptığımda benimde böyleydi ikinci çizgi tam net kırmızı değildi. Kan verdim 687 çıkmıştı beta değeri. ☺️
Feyzanr41 tatliheyecanim02 cok tesekkur ederım ınsallah oyledır bır bucuk senedır beklıyorz her test yapısımda husrana ugruyodm bı kac gundur elım ayagım bırbırıne dolasıyor ☺️
Feyzanr41 sacmalamakizim tesekkur ederım uygulamadam hesaplattıgımda 4.hafta 6 gun dıyor kese varmıdır bılgınız varmı