Sahnedekimadam Merhaba kızlar istediğim özellikler ; Bütçem max 8 bin ₺ 1)Mutlaka çift yön olması 2)Tekerlekleri büyük olması ( sanıırm sallanmasını etkiliyor) 3)Az yer kaplaması 4)Tek elle kapanabiliyor olması Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler 🤗🙏🏼
miniklestane Sahnedekimadam bagi noe bakabilirsiniz ben alalı 2 ay kadar oldu tabii fiyatları artmış mıdır bilmiyorum
Mervosssse Sahnedekimadam e bebekden sipariş verdim 2 gün önce bugün kargom geldi. Kanz d-go markasını aldım çok sağlam biseye benziyor ve istediğiniz kriterler var. Suan 4000 tl. Bi araştırın derim 🙂
Sahnedekimadam annelinkoo Evet ama çift yön olmaması hakkında şöyle bir şey düşündüm, güneş ya da rüzgar bebeği rahatsız ettiğinde yön değiştirmek gerekebilir .. değişmemesi büyük dezavantaj olur :(
Deletedmom_110 Sahnedekimadam ebebekten baby plus canyon Travel aldım çift yönlü pusetli ve portbebeli tekerlekleri büyük ama yer kaplıyor ve tek elle taşımak mümkün değil fakat kalitesi efsoo ve çok şık görünüyor gören herkes nerden aldın çok şık görünüyor diye soruyo
Busel Sahnedekimadam maclaren Atom önerebilirim kendim aldım kullanacağım inşallah 3 aya az yer kaplayan ve tek elle kapanıp küçük olan arabalar galiba çift yön olmuyor canım benim aldığım kabin boy puset takılıyor çift yön değil malasef ama çok hafif bir araba