Gizzgzz AyFa1608 ayy inşallah gelirrrrr gitmez yani öyle dedim ama 50 kilo 45 kilo olsam bana yeter fazlasında gözüm yok :)))
Gizzgzz AyFa1608 abbooooo ver doğumdan sonra ama daha 22 de 20 kilo aldım ben doğuma kadar Allah bilir kaç kilo alırım :)))
AyFa1608 Gizzgzz bi 20 daha alsan yarısını verirsin doğumdan sonra yarısı da sana kalsa yeter 😅 zayıflar daha çok kilo alıyor zaten hamileyken inşallah birazı da sana yarar😅
Gizzgzz AyFa1608 yaramazsa hemen kızımın üstüne kardeş yapmayı düşünüyorum belki ondan sonra kalır ben başka türlü şişemem ancak çocuk doğurarak alacam :)))
bademli_puding Eren_umay2 bende tavuktan tiksindim ayy kokusunu geçtim görüntüsüne dahi tahammülüm yok 😂
AyFa1608 bademli_puding tavuk demee onlar iyi ki var özellikle totoları😅 onlar olmasa yumurtam da olmaz aç kalırdım😂😂
AyFa1608 bademli_puding hiç mi ? Ben yumurtasız kahvaltıya oturamıyorum. Eşim gıdaklayacan yakında diyor 😅
bademli_puding AyFa1608 😂😂 afiyet olsun sabah benim yerime de ye normalde de sevmezdim ama bi kaç kere yiyip kustuğum için o tadı ağzımdan atamıyorum görünce bile o tat ağzımda sanki
AyFa1608 bademli_puding öyle bi anı yaşadıysan bidaha zor yersin o zaman. Tamam senin yerine de yerim ben gözün arkada kalmasın 😅
bademli_puding AyFa1608 valla annem eşim o kadar kızıyo zorla kendini diye ama yok yani sucuklu biraz yiyebiliyorum ama gitmiyor yani 😂