2prensesannesiiii bademli_puding 18+0haftalıkken 186 gr dı 19+1 haftamızda 278 gr 21+5 450 grdık Şuan 22+6 haftalığız randevumuz 22 şubatta🥰🙏🏻
bademli_puding 2prensesannesiiii yanlış hatırlamıyosam bi ara cinsiyeti öğrenememiştin dimi yanlışmıyım yoksa 😂
2prensesannesiiii bademli_puding hep tahmindi bizimki 14+5 haftaya kadar 19+1 de net kız denildi detaylı organ taramasını da bekledik 21+2 de orda da kız denildi hiç değişmedi tahminlerde doğru çıktı🥰🙈 😂 bizi çatlatan tahminler kesin cinsiyeti söylememesiydi drumuzun 🥰
2prensesannesiiii bademli_puding teşekkür ederim canım hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin inşallah 🙏🏻 🥰💓🕊
beyzacmvrc bademli_puding benimde kız 🥰 ben hep tuzlu ekşi şeyler aserdim tatlıyı hiç aramadim Olursa biraz yedim çok tiksinmedim öyle ama tuzlu ekşi şeyler favorimdi gebelikten önce de çok tatlıya duskun degildim ben zaten ☺️
1humeyra bademli_puding şeker yüzünden birazcık göbekli bir bebek kontrol altına almaya çalışıyoruz 🥹
bademli_puding beyzacmvrc bende kızımda hep ekşi yerdim limonu mandalina gibi soyar soyar yerdim şimdi hep tatlı yiyorum normalde bende tatlı sevmezdim ama bunda hep aşeriyorum 😂
1humeyra bademli_puding Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 Rabbim herkesin yardımcısı olsun 🙏🏻 dua isteyen kim varsa hepsine şifa versin
Gizzgzz bademli_puding çocuk aşağıda ve kasılma var erken dopacağı kesin gibi bişey de çok çok erken doğmasından korkuyoruz
Gizzgzz bademli_puding Allah bana da güç kuvvet versin ben de sabırsızım 41 e dayanırmıyım bilmiyorum 38 den sonra zıplamaya başlarım artık :)) çok merak ediyorum kucağımda olunca nasıl olacak diye çünkü :))