RukiyeC Merhaba kızlar, deterjan şampuan krem ve yağ olarak kafam markalar arasında çok karışık. Mustela nasıl sizce? Deterjan olarak ne önerirsiniz ?
Gulsengulsen RukiyeC ecowell en temizi olduğunu dpktor tavsiyesiyle biliyorum ama almadım ben uni baby sarı kapaklı olandan aldım. Zaten sadece ondan koyuruyprum başka bi şey koymuyorum o da çok az koyuyorum. Sivenonun şampuanı da iyi temiz içerikli ecowell bebe yağını almayı düşünüyorum. Ürünleri biraz pahalı. O yğzden küçük losyom ve yağ alıp denicem. Mustela çok da temiz içerikli değil.
Summerwine RukiyeC şampuan ve duş jeli baby’s green aldım Deterjan baby me Pişik kremi ve yağ dermoskin
Gizzgzz RukiyeC hepsini minoris altım hem temiz içerikli hem organik iva siveno baby Green de temiz içerikli diğer alternatifler sana kalmış içinden seçmek
Gizzgzz RukiyeC mustela ın içinde petrokimyevi ürünler çıktı tavsiye etmem ben de alacaktım vazgeçtim sonra
Zeyemzey deterjan olarak incia ve siveno var bildiğim kadarıyla ben incia tercih ettim şampuan ve pişik kremi olarakta iva natura aldım onlarda temiz içerikli
Gulsengulsen RukiyeC YouTube da osman gönülal var bununla ilgili video çekmiş dikkat edilmesi gerekleri ecowell i kullanıyor kendi bebeğinde trendyolda osman gönülal yazınca da aldıklarını koymuş ama siveno da falan da iyi. Çocuk doktoru osman gönülal. Videoları bayağı aydınlatıcı
Summerwine RukiyeC yok kullanmadim.Sadece deterjanı kullandım.Sampuan ve duş jeli temiz içerikli diye aldım,krem ve yağda eczane ürünü aynı ürünün ben de güneş kremini kullanıyorum 4 senedir o yüzden aldım
RukiyeC Gizzgzz bunu bilmiyordum yıllardır kullanılan dalin bile temiz içerikli değil neye nasıl güveneceğiz anlamış değilim teşekkür ederim
Gizzgzz RukiyeC dediğim gibi temiz içerikli olanlar zaten açık açık yazıyor instagramda prema ve onun anneliği sayfası var kadın ukranyalı temiz içerikli her ürünü paylaşıyor hepsinin içinde ne zar tek tek yazıyor ordan fikir edince ilirsin ben mustela dan o sayede vazgeçtim iyi birşey olsun diye Bi dünya para döküp çocuğa zararlı bişey almaya gerek yok sonuçta minoris bana en uygunu geldi set olarak herşeyini aldım