nebakiyonkomikmi Kızlar eşimin abisinin oğlu bir yaşına giriyor ona böyle değişik güzel çok beğenilen bir hediye olsun istiyorum ne alabilirim ne yaptırabilirim fikir veriri mısınız
Gulsengulsen nebakiyonkomikmi en güzeli annesine babasına para vermek 🤣 çocuğa bir oyuncak aldınız mı yeter. Herkes mutlu olur🤣🤣🤣
Bortubocek nebakiyonkomikmi ben yegenime pilsanin tabanli legosundan almistim suan 2.5 yasinsa hâla guzel oynar
nebakiyonkomikmi Gulsengulsen Canım paraya ihtiyaçları yok benimde çok sevdiğim bir bebiş elimde büyüdü diyebilirim o yüzden farklı bir şey olsun istiyorum ama bulamadım
Gulsengulsen nebakiyonkomikmi o zmn bebeği sevindirin sesli oyuncakları çocuklar çok seviyor. En güzeli oyuncak yine çocuk için
Patricia nebakiyonkomikmi önümüz yaz bence scooter al böyle ışıklı ve kask korumalı set vardı. 2-3 sene önce 180tlydi şimdi sanırım 500tl civarı olmuş ama çocuklar çok seviyor. Aaa biraz daha uygun olsun dersen 280tlye decathlonda var ama ışıklı değil bir de koruması yok
61lazkizi61 nebakiyonkomikmi biz ilk yaş hediyesi olarak 5 yeğenime de oönü 12 ay olan fotoğraf albümü aldık öne 12 ay ait resimlerini koyduk sonra ailede herkesle olan resimlerinden çıkarıp ekledik baya resim alıyor büyük olan yeğenim her gitmemizde çıkarız yeni eklenen resimlerini gösterir bize 🥰
Seymapple nebakiyonkomikmi bence isimli hikaye kitabı yaptırın. Onun ismiyle basılıyor ve ilk hikaye kitabı oluyor. İnstagramda sihirliyolculuk isimli sayfa bunu yapıyor. Hem çok güzel hemde çok anlamlı bir hediye olur. 🤗