Ersagununannesi 2022Mom2022 bazen çok aşırı sert nefes alamıyorum. Bazen de yumuşacık. Özellikle ayağa kalktığım anda aşırı ağrı saplanıyor.
Son-gul35 2022Mom2022 33 oldum bu hafta genel de sert yemekten sonra asla rahat edemiyorum bir sağa bir sola yatıyorum yürüyorum ama asla banamısın demiyor tekmeler zaten artık çok sert 😂 sol taraf kaburgalarıma doğru çalışıyo benim ki uyumak desen uygun pozisyonu alıp dalıncaya kadar olan bana oluyor. Ama sağlıkla ve zamanın da gelsin de bütün acılara uyuyamamalara darlanmalara razıyım 🤲😂
2022Mom2022 Sellmaseellma keşke benim karnımda yumuşak olsa çok toplanıyo altta acayip rahatsız ediyo ağırlaştı bide
Sellmaseellma 2022Mom2022 aşağıdamı duruyor ki hep rahatsız ediyor benimki paşa ya yayılıyor valla ancak temizlik felan yaparsam yorulduğumda toplanıyor 😁 birde magnezyum kullanıyormusun ondan da olabiliyor o sertlik
deryaumay20 2022Mom2022 benim de öyle canım kız benim bir de gazım da çok oluyor sanırım oda ekstra şişkinlik yapıyor
2022Mom2022 TTtutku evet çok haklısın az sık yiyince bir tık daha rahat ediyor insan ayy sağlıkla bi doğursaydık bazıları hamileliği özlüyorum diyor ben özlemiycem kesin 😂
2022Mom2022 Sellmaseellma kullanıyorum canısı hep altta benim erken doğum riski var sürekli uzanıyorum ayakta kalamıyorum zaten kasılma yapıyo maalesef ☹️
2022Mom2022 deryaumay20 aynen aynen kabızım sürekli ve gazda maalesef oluyor gram yer yok hissediyorum karnımda
2022Mom2022 Ersagununannesi bazen benimde nefesim yetmiyor daralıyorum resmen , ayakta 5 dakika anca kalabiliyorum benimki çok baskı yapıyo canı sağolsun 38 i görmek için dua ediyorum 😁
glsh25 Benimkide şuan bazen yumuşak bazen çok sertleşiyor büyüyor özellikle akşama doğru kocaman oluyo
mylittlebabym Baş aşağı pozisyonda olduğu için göğüs kafesine yakın yerlere ayaklarını dayıyor o zaman biraz zorlayıcı oluyor. Bazen poposunu dikiyor gibi sertleşip yamuluyor. Ama yinede onu hissetmek çok güzel :) kıpırdanık kızım benim.
2022Mom2022 mylittlebabym benim göbekte hakkat bazen yamuluyo şaşırıp kalıyorum o sivrileşen yer poposumu başımı bilmiyorum ama anlamıyorum hiç 😅
2022Mom2022 Son-gul35 benimde gece sırtım yanlarım çoo ağrıyo bide bu aralar sık sık hıçkırıyor beni benden alıyor 🥹