bohemianmom Tatli2 Maalesef öyle yenidoğan sünneti için bile 9000 ₺ fiyat aldım. Ben doğum yaptığımda Lösantede yarısını doğumdan önce yarısını doğumda ödemiştik yine biraz daha mantıklıydı.
bohemianmom Tatli2 Hala doktor arıyorum. Bulamadım Batıkent’te Medikalpark 6000 dedi. Acıbadem’den hala haber bekliyorum yani bu fiyatlar ütopik gerçekten.
Aynalgl Tatli2 ben a life da gittim Sincan koruya da arkadaşım a life da doğum yaptı malesef çok ilgisiz hemşireler koruda ablamlar doğum yaptı çok memnun kaldılar bende ikisine gidip kararımı korudan yana verdim
ysmnprltn Sincan koruda levent hocama gidiyorum bayılıyorum kendisine💙 a lifeın cok ilgisiz ve hijyen acısından kötü oldugunu biliyorum eşim sağlıkçı olduğu için orayı hiç tercih etmedik
Aynalgl busratekcn bir arkadaşım takipli gidiyordu ona fakat Instagram’da göründüğü kadar ilgilenmediğini söyledi aksine çok yoğun olduğu için yorgunluktan hep gecistirdigini söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum
Didemdidemm A life konum olarak yakın. Anlife Pursaklar da hangi doktor önerirsiniz. Veya Ankara çubuk ilçesine yakın hastane doktor önerisi olan varmi