Ezgi-eymeN23 Detaylı ultrason için nereyi önerirsiniz İstanbul civarı yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirmi ?
Deletedmom_52 Ezgi-eymeN23 ben medipol esenler hastanesi doç. Dr. Erol arslana yaptıracağım ikili testimizi de o yapmıştı çok ama çok ilgili bir doktor asla kafanda soru işareti kalmıyor binlerce soru sorabilirsin hepsini anlatıyor 🫶🏻
Kubra-ulas Bortubocek ya Allah aşkına nasıl alıyorsunuz bu randevuları kafayi yicem artık 😄 o kadar uğraştım yok alamıyorum hat düşmüyor 182ye
Ezgi-eymeN23 Bende ilk oğlumu Altan Cebeciye yaptirmisitim netten buldum Beylikdüzüne gelmiş özel muayane 1800 TL dedi teşekkür ederim ♥️
Bortubocek GamzeMeryemm58 zuhal dinc ama orasi 3 katli sadece perinatoloji merkezi..butun uzmanlar cok iyi..ztn randevu dusurmek cok meşakkatli oldugu icin hekim secimi yapmaya gerek yok..hekimve tarih farketmez olarak denenebilir
GamzeMeryemm58 Bortubocek bende ikili testi Zuhal hanımda yaptım detaylıya erbil dinçten alabildim bakalım nasıl bir doktor:) zuhalden bende memnun kalmıştım kadıncağız çocuk dönmedi diye beni yarım saat sonra tekrar çağırıp uğraşmıştı sağolsun
GamzeMeryemm58 elifnur41 sabah 9.45 de başladım aramaya hat düşünce söyledim beklettiler ama en garanti 50 geçe aramaya başla anca o zaman alırsın randevuyu canım
Bortubocek Kubra-ulas 182 den olmuyor ztn mhrsden almaniz lazim..9.56 da sisteme gireceksiniz bilgileri girip bekleyeceksinz.10.00 da tam tiklayacaksiniz..ben 3 haftada denk getirdim
Kubra-ulas Bortubocek onu da denedim 🤦🏼♀️ bugün sağlık ocağına gittim. Ali hekimine söyledim sistemin de açık değil sen sistemde açtır doktoruna ben sana randevu Alıcam dedi. Bakalım Perşembe günü kendi doktoruma gidicem. İnşallah aile hekimi alabilir 🤦🏼♀️
CaglaArtul Bu İstanbul’da ki fiyatlar ne böyle 🥴 küçük şehrin gözünü seveyim bugün Giresun özelde 500₺ Ye yaptırdım ve doktordan aşırı aşırı memnun kaldım