elanur-1125 Prenses34_annesi şu karanfil çayı fakan ne işe yarıyor ilk defa duydum anlatirmisiniz rica etsem
Prenses34_annesi elanur-1125 şöyle söyleyeyim bende burada gördüm bir annemiz ebe arkadaşının verdiği listeyi burada paylaşmıştı sanırım açılma yapıyordur diye düşünüyorum hatta ekran görüntüsü almıştım bende atarım buraya şimdi onu
Prenses34_annesi elanur-1125 buyur canım ben 38 haftayim ama şimdiden başladım herşeye önceden de spor vs yapıyordum zaten umarım işe yarar 😂
Iremalya2 ardenmom kaç haftalıkken kan serumu aldınız birde kanınız kaça düşmüştü Bir de Demir serumu mu direk damardan kan mı aldınız
ardenmom Iremalya2 38 e yeni girmiştim sanırım evet inferject diye bir serum verdi. 3 doz aldım 10 çıkmıştı.
segah06 Eldgrn ay benim dogum pazartesi… Bende hic sancı mancı da yok varya. Son haftaya girince dogursam da rahatlasam moduna girdim. Asiri sistim
Eldgrn segah06 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım bizim hala belli değil bakalım bize ne diyecek doktor
Eldgrn Yagmurrr98 hiç bilmiyorum ki canım deli gibi içerde haraketli halde takip ediyorum durumu da suanlik biraz daha sakinledi
bluepoint Eldgrn aynıyız sizinle bende 1 haftadır tansiyon problemi yaşıyorum bebeğin gelişimini etkiliyormuş geçen cumartesi günü 2800 dü kilosu 13şubattada alacaklar sanırım😕
Eldgrn bluepoint sağlıkla gelsin canım bizim bakalım Çarşamba aşağı yukarı öğrenicez neyin ne olacağını
efeninannesiii_ segah06 tuvalete bile gitmek istemiyorum bıraksalar akşama kadar yatarım 30 haftadan sonra zorlamaya başlıyormuş insan 😢