Zehrakayra Birşey olmaz zorlandığınızda hissederssiniz zaten. Bende cam falan siliyorum. Kendimi zorlamadan her işimi yapıyorum mecbur. Ama yine de siz dikkat edin herkes bir olmuyor.
Aysealty Calısıyorm ztn haftaiçi fırsatm olmuyor cumartesileri süpürge tutuyorm biraz siliyorm ev 2katlı üst katı sadece biz görüyorz diye orayı daha az temizliyorm😂koltuklarmn altna süpürge vileda giriyor ztn kaldrmama gerek kalmıor öyle kapı cam silmeyide saolsunlar annemle kayınvalidem bi gün gelip yapıyorlar eşimde yorulmym diye ütüsüne bile elletmiyor rahatım yani☺Bi yemek konusunda dısarda yememek için zorluyorm kendimi hiç yapmak istemezsem anneme gidip yiyoruz sıkıntı olmuyor☺
Fatime Roses ben ağır işler yapmiyodum dikkat ediyodum 1 hafta önce de kanamam oldu şimdi sadece yatiyorum ne kadar sıkılsam da bebeğim daha önemli sende dikkat et ağır işler yapma birşey kaldırma ani hareketler yapmamaya çalış
Fatime Roses 11+4’üm canım tam geçiyor diyorum ayaklaniyorum cünkü canım cok sıkılıyor mutlaka o akşam kahve rengi geliyor o yüzden kalkmicam dikkat edicem 😔birşey olmaz diyoruz ama dikkat et ağır işler yapma
Esa Roses ben çektim yatakta kaldırdım dolapta ittim halıda yıkadım dinlenerek yaptım tabi hiç öyle korkuyla yaşamadım bebeğin gelişimi sağlam olduktan sonra bişey olmuyo çok abartıldığını düşünüyorum tabi bunları yaptıktan sonra bel bacak ağrısı yaşadım o ayrı ama bebek çok korunaklı bi yerde annem koltuk çekse de bende bişey yapsam diye düşüneceğini sanmıyorum ama ben eğilirken dikkat ettim belden bukulerek değil dizlerimi kırarak eğildim falan 25. Haftadan sonra bu tarz şeyleri bıraktım çünkü kendimde hal bulamadım 30. Haftadayim hala temizlik yapmaya falan devam ediyorum ama şimdi istesemde ağır kaldıramıyorum çamaşır sepeti gibi mesela bide uzanmak gibi eşim yardımcı oluyo çoğu şeyde
elvann Canlar hiç sıkmayın canınızı haftada bir kez genel temizlik yapan bayan çağırın kafanız rahat olsun hamilelikte uzanmak, ağır kaldırmak,yorulmak çok sakıncalı dikkat edin
ZeynepKara Valla siz yine iyi yapıyomuşsunuz 🙈 ben 6. Haftalarımda sadece evi süpürdüm ve banyoyu yıkadım akşamına kanamam oldu o gün bugündür eşim temizlik yapmamı yasakladı geçen gün annem geldi sağolsun o temizledi sadece evi topluyorum o kadar çamaşır yıkasamda ya eşime astırıyorum ya da annem asıyo