kizannesii17 Kontrole diye geldim ama bebeğin karın çevresi geride olduğu için doktor riske atmayalım dedi yarın sabah SEZERYAN olucam çok garip hissediyorum hiç beklemiyordum böyle bı durum umarım bebeğim iyi olur
1anne2bebe kizannesii17 sağlıkla al kucağına inşallah 🙏 sıkıntı olacağını düşünmüyorum Allah’ın izniyle 🙏
yagmurmercan kizannesii17 Kilomu almiyor oyuzden mi boyle syledi doktorunuz benim bebegiminde karni geride 39 haftaligim 3 hafta geride sadece az kilo aliyor zayif bir bebek olacak dedi sizin doktorunuz neden risk gordu acaba
[silindi] kizannesii17 ne zamandır gerideydi karın çevresi ve ne kadar geride? Benimde 30larda 3 hafta geriydi dinlenme ve iyi beslenme ile aralık baya azaldı
Mommy61 kizannesii17 benimkinin de karın çevresi 10 gün kadar geri merak ediyorum bu doğum şeklini etkiler mi diye
2bebisannesi58 kizannesii17 36+5 de ogluma dogum yapmistim 2970 gramdi kontrol icin gittim sancim ve 2 cm acikligim cikmisti gayet saglikliydi . Sizde saglikla dogum yapin insallah 💕
Momy_eyyuptalha kizannesii17 36+0 da doğum yaptım karın çevresi ve bacak lari geriden geliyordu karın çevresi 5 hafta gerideydi 2000 kilo doğdu 1700 grama kadar düştü 12 küvozde kaldı şükür iyi toparladik