Bsrbrg Bugün tam 9 haftalık olduk ama ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ne kusmam var ne başka bişey aynı durumda olanlar var mıdır acaba
Sedavedoga Bsrbrg her hamilelik bir değil canım demekki sen güzel rahat geçirenlerdesin şuan benimde öyle 16 . Haftaya kadar heleki hiç hamile gibi hissetmedim sadece 1 ay iştahsızlık yaşadım o kadar 18+4 olduk bir kez bile kusmadım balım dönmedi falan o yüzden keyfini çıkar her an her belirti olablir 😂
Greenmomy Bsrbrg bende 8+5 teyim hiç hamile gibi hissetmiyorum. Ara sıra kaşık batması oluyor ve çok ayakta durunca belim ağrıyor o kadar :)
Papatyaa_01 Bsrbrg evet şükür 30 haftalık olduk bi kere bile bulantı kusmam olmadı sadece karnım büyüdükce zorlanmaya başladım onun dışında belirti yoktu :)
Simayla Bende 8+6 olduk kusma falan bendede yok ama leke geliyor valla ne güzel hiç olmasın bişey bu leke gelmesi beni endişelendiriyor
Senemsu Bsrbrg canım valla Allahın sevdiği kuluymuşum de her gün dua et😂🌺Sürekli kusup ağrı olması daha beter valla hiç kendini kötüye yorma her hamilelik bir değil şüphen olursa yine emin olmak için doktora sor ama bence bu zamanların kıymetini bil❤️
Aysel66 Bsrbrg bende 9 haftalikim daha hic kusmadim sanki 1 2 kez midem bulandi ama pek fazla degil benim surekli belim agriyor ve adet olcakmis gibi agrim oluyor kasik agrimda vardi batma hisi gibi ama bir kacgun oldu armiyor simdi daha cok adet agrisi gibi agrim var
Nurkcy Bsrbrg Benim gibi şanslı hamilelerdensin demek ki bende de olmadı mide bulantısı.. daha iyi.. Baş ağrısından dolayı 14. Haftamda kustum bir kere o kadar :) hala rahatım çok ağrım sızım da olmuyor inşallah böyle gider 😊
Aynenkanka Bsrbrg 10. Haftaya kadar ben de çok rahattım sonra başladı bulantılar kusmalar belki de semptomsuz geçiriceksin inşallah öyle olur 🙏
Kediannesi21 Bsrbrg ilk hamileğimde de sizin gibiydim suan yeniden hamileyim belirti sıfır sanslı annelerdeniz bence🌸
Kubra-ulas Bsrbrg kız ne güzel kusmuyorsun tadını çıkar 😄 ben 8. Hafta itibariyle günde 6,7 defa kusuyordum. 20 haftalığız ara ara yine oluyor. Kusmamanın keyfini çıkar. Çünkü biz kusanlar için hamilelik kâbusa döndü 😄
Seval2468 Bsrbrg böyle olmak için neler vermezdim bende 9+4 um kusma, bulanti, agizda değişik bir tat, boğazda akıntı ,uyku ne ararsan var. Evde 2 yaşında oğlum , iş hayatı derken çok fenayım. Oglumdada böyleydim kusarak doğurdum