Happybabyyy0 Merhaba Ankara’da bulunan genoks laboratuvarında fetal DNA yaptıran oldu mu acaba bilgi verebilir mi
_Ceyda_ Happybabyyy0 3lü tarama testinde down sendromu açısından yüksek riskli çıktı doktorum fetal DNA önerdi ankaradan olduğum şehre kan almaya geldiler ayın 20snde yaptırdım şimdi hala sonuç bekliyorum . 15 gün içinde çıkar dediler 6700gibi bir fiyata yaptırdım
-umut- _Ceyda_ merhaba ben birşey öğrenmek istiyorum benim doktorumda önerdi hastane yapıyor fakat 11 bin isteniyor ben hastanede değilde sizin yaptırdıgınız firmada yaptırsam acaba kabul görürmü yani siz nasıl yaptınız hastaneniz yapıyormuydu bu testler arasında bi fark varmıdır ya salak ettiler insanları para tuzağımı yoksa sahiden gereklimi çözemiyorum fetal dna testindede bazen %1 olasılık çıkabiliyormuş ozaman ndn yaptırıyoruz sonuc içimizi rahatlatmayacaksa kafam cok karısık ya
ElifTzl Ben de yaptırdım yaklaşık 4 ay önce 6bin küsürdü.Istanbuldayım.4 iş gününde sonuçlarım geldi mail ile,cinsiyeti de doktoruma söylediler öyle öğrendim.Ben memnun kaldım süreçten.
_Ceyda_ -umut- doktorum bana orayı önerdi yaptırabilirsin diye bende o yüzden direk oraya yaptırdım . Ankara’dan geldiler olduğum şehre. Ben size genoks firmasında iletişim kurduğum doktorun numarasını vereyim bir ara istersen . Doktorun ismi ersin +90 (533) 297 61 09 numarası. Bize fetal DNA sonucunun yüzde 99.98 oranda doğru çıkar virgüllük bir pay var sadece dedi . Tüm herseye bakılıyor 13.18.21 felan öyle kromozom ile ilgili herseye bakılıyor.