Bebisinizz Lutfiye20 36 haftalığım burda doğum 40 haftanın sonunu gösteriyor inşallah o kadar beklemez ama doktorum ilk gebelikte 41e kadar bekliyoruz dedi kız bebişe hamileyim🐣 hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza 💗
2023bebegim Lutfiye20 doktorların demesini 3 yada 4hafta geçiyor 😂 kızımda 9 Kasım dedi 9 Aralık’ta doğdu 😂 diğer cocuklarimda aynı şekilde yaklaşık 1 ay geçti
ZeynepNilDuran Lutfiye20 tahmini doğum tarihinden 11 gün önce doğum yaptım. Gerçi benim erken doğum riski vardı o tarihe kadar beklemesi bile mucizeydi.
Kalbiimde2can Ilk oglumda dogum terminim 28.07 ama oglum 01.07 gelmisti.. bakalim bu sefer nasil olcak🙈
Sevimefealp İlki 39 +5 normal doğumla doğurdum ikincisi 39+4 de sancım geldi son anda mecburi sezaryen oldum bu üçüncü planlı olacak bakalım kaçınco haftaya gün vericekler
nadrun İlk çocuğumu 42 de doğurdum zorla subic sancıyla doğumu başlattık bunda erken gelsin 38 39 da gelsin istiyorum artık sağa sola zor döner oldum
-Meyra Lutfiye20 tahmini doğum tarihim 1 ekimdi ama doktorum hep 2 ekim diyordu😅 2 ekime kadar bekleyelim gelmezse alıcaz diyodu 1 ekimde sancılandım 2 ekimde kızım doğdu😂
ikikedi-birbebek Lutfiye20 Bende bunu çok sormuştum şu an 33+4 üz genellikle herkes 38 yazmış etrafimdada böyle 40 haftayı tamamlayan pek yok ama bu formdada genellikle 40 oldum bekliyorum vs. Yorumları okudum 😂 Ama içimden bir ses 38 de doguracaksin diyor hayırlısı olsun 🦋❤️
Lutfiye20 ikikedi-birbebek Rabbim gönlüne göre versin inşaallah. Bana da 40 hafta uzun süre geliyor 38 de doğar benim de inşallah bekliyorum 😁