14 Ocak sabah 10 buçukta altımda bir islaklik hissettim lavaboya gittiğimde iç çamaşırıma baktığımda suyumun geldiğini anladım annemlerdeydim anneme söyledim sancım yoktu kahvaltı yaptık duşa girip çıktım hastaneye gittik kontrol ettiler 3 4 cm aciklik dediler ama benim suyum hala gelmeye devam ediyordu alttan muane yapılınca iyice arttı hiç durmuyodu hemen doğuma dediler beni doğum katına çıkardılar odam tek kişilik baya büyük ve güzel bir odaydi pilates topu felanda vardı hemen yatağıma yattım saat 2 bucuktu eşini çağır yanında dursun dediler eşim işteydi hemen çıktı geldi saat 3 de suni sancı verdiler sancı cidden çok kotu birşey ben çok kötü oldum baya bağırdım hastaneyu inlettim 😬 ama eşimin yanimda olması bana çok iyi geldi hep elimi tuttu bana destek oldu o olmasa daha kotu olurdum saat 6yi çeyrek geceye kadar o sanciyi çektim acilmamda saatte bir oluyodu doktorlar ara ara gelip baktılar hemşireler ilgiliydi eşin seni duşa soksun biraz rahatla dediler 6yi çeyrek geçe eşim duşa soktu geri yerime yattım 15 dakka sonra sanki büyüğüm gelir gibi bir hissiyat yaşadım heralde doguruyorum dedim doktor geldi 8 cm açılma dedi eşimi çıkardılar ben ikinamadim doktorlar baya yardımcı oldu ama artık yorgunluktan halim kalmamisti iki doktor eliyle karnıma bastirdi ve 18.50de kızıma kavustum 4 saat sonra doğurmuş oldum yani 😅 özel de gibi dogrudum hem doktorlar hem hastane çok çok memnun kaldım . Ama acilmamin kolay olmasının bir sebebi de Meryem Ana otu olduğunu duusnuyorim annem çok okudu kaynatti felan ben doğum yaptıktan sonra ot çiçek gibi açmış şok olmuştuk . Doğumdan korkmayın kizlar emin olun ben adet agrisini bile çekemeyen bir insandım herzman bebeğinizi kucağınıza aldığınız halini hayal edip o ağrıları çekin emin olun herşey gelip geçiyor unutuluyor 🥰🥰