bihterquenn Kizlarr dünden beri kasık ağrısı karın agirisi belime de vuruyo sıcak duş aldım belki iyi gelir diye ama hayla devam var mı böyle bişey başına gelen doğum belirtisi mi
mylittlebabym bihterquenn bu haftalarda sıcak duş doğumu tetikliyor zaten mümkün olduğunca sıcak olmasın ve çok uzun süre sıcak su ve buhara maruz kalmayın derim.
Ysm20 bihterquenn haftaniz erken bence hastaneye gidin.Doğum önlenemezse ciğer geliştirici vs. Yapılıp en azından doğuma hazırlık yapılabilir.
Suheyla2 bihterquenn canım ağrın varsa mutlaka git en azından ciğer geliştirici yapılır ben öyle evde geçecek diye beklerken gittiğşmde 4cm açılmam olmuş 5saat sonrada doğum olduğu için iğne yapılamadı küvez süreci yaşamıştım
nevauraz bihterquenn Canım bende aynıyım bugun tam 34 oldu ve dünden beri bel bacak alt karin agrisi var adet öncesi agri gibi yarin sabaha randevu aldım
Suheyla2 bihterquenn 34+3de olmuştu sadece adet ağrısı gibiydi kanama vs yoktu ama 4cm açılmış birkaç saat bekleyim geçer derken oda ciğer geliştirici yapılması için en az 24 saat sonra olması lazımmış doğumun
Suheyla2 bihterquenn çok şükür şimdi 7 yaşında oğlum ama 3 yaşına kadar çok zorluk çektik nefes problemi hep dvm etti
Suheyla2 bihterquenn Allah razı olsun canım hepimizin yavrusuyla birlikte inşallah. Ayında gününde hayırlı güzel doğumlarımız olsun 18haftalığım şimdide öyle bi geçmişim olunca artık diken üstündeyim
bihterquenn nevauraz iyi yapmissin canım inşallah bişey çıkmaz bende aldım randevu Allah yardımcımiz olsun
bihterquenn Suheyla2 amin Allah yardımcımiz olsun rabbim bir daha yaşatmasın size bu durumu hayırlı doğumlar diliyorum 🌼