Sinem0135 ehk-ak kürtaj oldum kuzum ben bebeğimi kaybettim . Ama yine de teşekkür ederim 1. Hafta geçtiyse sonuç alabilirsin canım
Kuzuletta Ben de dostinex kullandıktan sonra sadece bir kez korunmayı bıraktık ve hemen hamile kalmışım şok olduk 😅 etkisi var mı acaba
ehk-ak Kuzuletta prolaktin yüksekliğinden hamile kalamayanlar ilacı kullanınca hemen hamile kalıyor sanırım bende test yaptırıcam hamileysem şok olucam gerçekten hiç beklemiyorum çünkü
2oglusannesi ehk-ak test yapmak için sabahi beklemenize gerek yok bizi de heyecanlandrdnz bekliyorum sonucunu hadi inşallah Rabbim hayırlısı ile nasip etsin 😊
Kuzuletta ehk-ak Heveslendirmiş olmayayım ama bence hamilesiniz 🤣 sonucu bizimle de paylaşır mısınız 😊
2oglusannesi ehk-ak inşallah kardeşim Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah güzel haberlerini alırız
ehk-ak Kuzuletta 2oglusannesi @Yenidenanneoluyom @Merveclnk @Turgutaykader Kızlar etiketlemeyi unuttuğum varmı bilmiyorum ama şimdi test verdim 2 saat sonra çıkar dedi inşallah güzel haberlerle tekrar yazabilirim 🥰🥰🥰
Yenidenanneoluyom ehk-ak hadi pozitif sonuçlar inşallah etiket için teşekkür ederim merakla bekliyorum sonucu🌷
Merveclnk ehk-ak olsun kuzucum pes etmek yok ben gebe kaldığım yumurtlama zamanında çok avakado yemiştim eşime de yedirmistim mesela Bi de ovulasyon takip etmeyi denemiş miydin ?