enguzlhayalm_13 Kızlar medipol hastanelerinde memnun kaldığınız bayan kadın doğum doktorunuz kimdi ne derece memnun kaldınız rica etsem banada fikir verirmisiniz az zamanım kaldı henüz doktorda hastanede seçemedik :(
Semanurk enguzlhayalm_13 ilk bebeğimi mega nagihan kayada doğurdum çok memnundum, 2. Yi sefaköy de gizem Berfin uluutkuya takipliyim orda yapıcam ondanda çok memnunum
Tugbayildiz21 enguzlhayalm_13 Esenler Medipol Emine Zeynep hocaya gidiyorum çok memnunum muayene ücreti 720 tl tavsiye ederim
Tugcedmr_cn enguzlhayalm_13 enguzlhayalm_13 bi da doğum yapanlar fiyatları yazabilir mi normal veya sezeryan
eflininannesi1 enguzlhayalm_13 kesinlikle medipol mega songul hanim cok pozitif ve asiri ilgili normal dogum konusunda oyle korkuyordumki kendisi ilk dogumumu oyle guzel yaptirdik i 2. dogumumdada onda yapicam
Semanurk Emybl benim Dr um kesin olmamakla birlikte söylüyorum diyip söylemişti o haftalarda ama net olarak 16 da dedi tahmini doğru çıktı
enguzlhayalm_13 Tugbayildiz21 doğum ücretleri çok pahalı ya :( bende esenlerde oturuyorum en son medipolde tuğba hocaya gitmiştim ilk başta memnundum ama sonradan memnun kalamadım 10 gün içinde muayene ücretsiz bana gelme filan demişti oysaki benim hakkım 2 kez muayene olmak hep para tuzağı
enguzlhayalm_13 Tugbayildiz21 Detaylı bilgi veriyormu muayenlerde nasıl ? Tuğba hoca bana hiç detaylı bilgi vermiyordu.Mesela suyun iyi bebeğin boyu kilosu şu şu..haftasına göre önde geride vs filan ?
Tugbayildiz21 enguzlhayalm_13 güncel doğum ücretlerini bilmiyorum desem. Yılbaşından önce öğrenmiştim ama sonra tekrar sormadım bu gidişimde soracağım
Tugbayildiz21 enguzlhayalm_13 ben daha yolun başındayım yani 3,5 aylığım temel bilgiler verdi şimdiye kadar boyu vs ama sorduğunda her şeyi söyler çok güler yüzlü iyi bir doktor
ayla23 enguzlhayalm_13 Pendik medipolde Aytekin hanım kendim onun gebesiyim arkadaşlarımdan doğum yapan oldu. Bilgisi, becerisi ve ilgisi ile kesinlikıe diğer doktorlardan çok iyi
Haticezk ayla23 enguzlhayalm_13 bende Aytekin hanıma gidiyorum gerçekten ilgili güler yüzlü bebeğin her detayını bize de anlatarak gösteriyor sağolsun 13. Haftada cinsiyeti öğrenmek için bayağı uğraşmıştı görene kadar pes etmedi mesela herhangi bir problem olunca mesaj atıyorum direkt geri dönüş yapıyor doğumda da normal doğum için elinden geleni yapan bir doktormuş benimde bir arkadaşım yakın zamanda normal doğum yaptı kendisi anlattı nasıl motive ettiğini falan 🥰