annekuzusu_ yesmkaya-3 ayaklarım buz gibiydi midem aşırı bulaniyordu saçlarım canlı gibi duruyordu ve erkek bebek güzelleştiriyor tatlı şeyler midemi daha çok bulandiriyordu ya ekşi yada tuzlu şeyler seviyorum ve baharatlı
Patricia yesmkaya-3 valla kızların dediği gibi bence her hamilelik farklı ve kişiye özel. Benim de oğlum olacak 39+0 haftalığız. Benim 1 kere bile midem bulanmadı. Hamileliğimi göğüs hassasiyetimle anladım diyebilirim göğüslerim çok ağrımıştı. 17. Ve 18. Haftalarda mide yanması yaşadım sonra kesildi 32-34 hafta arası tekrarladı. Göbeğim çabuk çıktı 18. Haftada göbeğim belirgindi ancak arkadan baksan asla hamile olduğumu anlayamazsın. İlk zamanlar ekşi yedim tuzlu falan sonra tatlıya döndüm.
Tansuisik İlk belirtim ayaklarım ne kadar sıkı giyinirsem de buz gibi olmasıydı , 2 aydan sonra aşırı kusma ve mide bulantım oldu hatta çoğu herkes kız diyordu ama oğlumuz bizi bekliyormuş 😊 Sağlıklı olsunlar yeter tek dileğim 🫶🏻
elfoo yesmkaya-3 her hamilelik gibi geçiriyorum bende ama dikkat ettiğim bir şey vardı çevremde. kız bebek annesindeki güzelliği alıyor diye bir hurafe var ya çok denk geldim, ben başından beri güzelleştim gibi eşim dahi diyordu hep hissiyatımız erkek oldu o yüzden ve tesadüf doğru çıktı :)
Minel-4 yesmkaya-3 kızımda 5 ay boyunca kusma oldu sol kasığımda seğirme oluyordu şimdi ki gebeliğimde hiç bulantım olmadı sağ kasığımda ağrı oluyor
Dilaraanl 18 haftalık olduk çok sakin geciyor hamilelğim çok sükür. sizlerin de öylemi? Ayda 1 doktor kontrolümüz oluyor ultrasonda görmesem inanmıcam yani. Demin aile hekimini aradım bebek kalbini dinlemek istedim. Endiseleniyorum gercekten. Balık kayması gibi hissediyorum sol tarafımda bi kac gündğr o da yok. 🥺
EU__1718 Dilaraanl bende öyle bebeği görmeme rağmen idrak edemiyorum sanki benim değil başkasının ultrason görüntüsü 🙈arada bir hareket artıyor sonra kayboluyor doktor normal olduğunu söylemişti ilerki haftalarda düzene girermiş
Rosem Minel-4 ben bu gun 10 haftalik oldum da yuzumde kirmizi kahverengi leke olusdu sizlerdede oldumu daha ama cinsiyetini bilmiyorum
Seyma65 yesmkaya-3 sadece. Göbeğim büyüyor top yutmuş gibi:) bir de hiç kusmadım ben ama galiba her bebek aynı değil erkek bebek bekleyip çok kusan çok bulantı yaşayan arkadaşlarım var
Minel-4 Rosem yok olmadı yüzde ki lekelenme her gebede olan birşey değil ama hamilelik ilerleyince vücutta kararma olmaya başlıyor
123esr_ Rosem bebikonun kız olduğunu düşünüyorum cinsiyeti öğrenince unutmazsan yazarsın bana canım hayırlı olsun yine de
mervecelkkk yesmkaya-3 aylarca kustum kesin kız dediler… Önce tatlı yedım sonra sürekli turşu istedi canım . Ama benim oğluşum oluyor. 25. Haftadayız. Çok şükür bulantım vs bitti ara ara mide yanmam oluyor. Bu biraz bünyeye göre değişiyor bence :)))
EU__1718 Sadece bi kere kustum o kadar.çok rahat geçiyo hamileliğim.başlarda ekşi canım çok isterdi 19-20’den sonra tatlıya döndü 😊 bi de ben farketmedim ama çevremde yüzünde bi aydınlık var diyo hamilelikten mi bilmiyorum 🙈
snka2021 yesmkaya-3 birinci oğlum diyorum artık bence 2. De oğlan :) birinci oğlumda hiç kusmadım gibi bir şey. 2. Sinde 3 ay oldu hala kusuyorum :) saçlarım çok hızlı uzadı birde
Kardelen-123 yesmkaya-3 çok midem bulandı ve 29. Haftadayım hala öyle, ayrıca hep ekşi istedi canım, limon yiyordum kızın olcak dediler ama oğlum oluyor
EU__1718 Dilaraanl valla hamilelik öyle bi şey ki çok olsa korkuyorum az olsa korkuyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım 😊 bi kaç haftaya daha çok belli ediyor kendini merak etme 😍