Arzum_87 yesmkaya-3 Çok şükür ne bulantı ne kusma yaşamadım. Sadece ilk 3 ay geçmeyen baş ağrısı çektim. Demir hapına ve decavit vitamine başlayınca o da geçti. Şuan 27+5 yaklaşık 3 haftadır çok fazla sırt, bel ve bacak kökü ağrılarım var. Birde kızım yukarı çıkmadı. Resmen rahimin üstünde taşıyorum 🤗
Kayra07 babylokum benim de 2 gündür yüzümdeki bazı bölgelerde kılcal damarlar çok belli 22 haftayız biz de kızım olacak yüzünüzdeki bu durum geçti mi
babylokum Kayra07 lekelenmelerimiz aynı sekilde mi bilmiyorum ama benim bütün yüzüm benek benek olmuştu her bir noktası 4-5 güne düzeliyordu🙂
Mommyy0708 yesmkaya-3 saçlarım ve yüzüm güzelleşti(tam tersi) kilo almadım aşermedim karnım büyümedi 4 ay mide bulantısı kusma full vardı, 6. Ayda tamamen geçti. İlk 5 ay çikolata tatlı vs yemek istemedim sadece ekşi ve tuzlu şeyler yedim.
OzGus yesmkaya-3 6. Haftadan sonra şiddetli mide bulantısı ve iştahsızlık, lekelenme, bel ağrısı gibi belirtiler oldu ben de 12 haftaya kadar
Kayra07 babylokum ben de lekelenme olmadı ancak çene bölgemdeki kılcal damarlar o kadar belli oldu ki Bugün biraz geçmiş birkaç gündür böyle
Simay13 Nisa46 ikiside sağdaydi 😁 yine de umut ediyorum belki erkektir😆😆 ikisinde çok zıt belirtiler yaşadığım için farklı olduğunu düşünüyorum. Tabiki evlat ayrımı yok. Kızda olsa evladım oglanda olsa. Sağlıklı dogsunlar da. Olmayanı ister insan. Ama hayırlısını diledim. Rabbim kızı uygun görmüş hediye etmiş.
Nisa46 Simay13 yaa olsun iki kız kardeş çok tatlı olurlar bende ikinciye hamileyim ilk kızım sağdaydı bu solda meraklıyım acaba kız mı erkek mi merakım gitsin de her ikisine de razıyım hahahaha ikinci çocuk daha merak ediliyomuş😃
Simay13 Nisa46 tabiki öyle. Ne bileyim kızım diye cagirirken oğlum hadi sende gel diyebilmek isterdim. Gelinim olsun isterdim. Benden çok iyi kaynanana olurdu valla. Arkadaş gibi olurduk. Hiç birşeye karışmazdim. Gotumun dibine gelin almazdım. Uzakta olsunlar mutlu olsunlar. İlkini bu kadar merak etmedim 9 yıl arayla ikinci. İlk gibi heycan daha fazla belkide
ikibebeliannee yesmkaya-3 ayaklarım dondu , mide bulantısı çok oldu saçma sapan şeylerden tiksindim , çok uyukladım , çok sivilce döktüm vücut şeklim değişti kısacası bedeli ağır oldu 😂 bir de oğlum var onun hamileliği prenses gibi geçmiş onu anladım
Gunay_14_18 yesmkaya-3 eksi yiyorum ilk gunden herseyi tuzla yedim ananasi bile)) bide mide bulantisi kusma 14 hafta
engineermom_ ecemila sanırım sakinlik herşeyi alttan alan ve huzurla bakan biri yapıyor sanırım bebişler bizi 😂 atak dönemleri büyüme sendromları gibi çoookkk sabır isteyen döneme hazırlıkta olabilir 😂🤪
ESntrk M2k2_i-2 ayy ayaklarım donuyor güya erkek bebek belirtisiymiş gerçekten erkek mi acaba diye düşünüyordum
ESntrk Simay13 ay inanın ikinci hamileliğim daha başındayım elim ayağım buz oluyor özellikle ayağım bende acaba erkek mi diye düşünürken mesajınızı gördüm:)
Newmom1234 yesmkaya-3 Valla ne bulantım oldu ne ekşi çekti canım başta erkek mi acaba bi düşündüm ama kalçalarım yayılmaya başladı kilo aldıkça oradan anladım