ysmnkrc mhmtsmy evet macun gibi olanı ve yanında gıda takviyesi magnezyum eşimle beraber kullandık :)
Mervem2501 ysmnkrc tahlilin çıktımı bende beta 17 öğrendim ama 8 haftaya girdiğimizde kürtaj olmak zorunda kaldım umarım sağlıkla alırsın kucağına belirtilerin ne
gencannis ysmnkrc kan testinde 2 çıkıp idrar testinde silik çizgi çıkıp 1 hafta sonra ki kan testimde 98 ile öğrendim sen düşün ne kadar düşük diye 😂😂
Ensinacar ysmnkrc ben aşılama olmuştum 12 gün sonra kan verdiğim de ilk beta 9 du sadece 2 gün arayla tekrarladım şükürler olsun ❤️❤️❤️❤️
gencannis ysmnkrc ilk verdiğim kan testi ise beni Baya hamile olmadığıma ikna etmişti Ki tamamen his yani hissettim olduğunu tekrar tekrar yaptım test 1 hafta sonra 98 olmuş benim içinde trajikomik bir olay oldu anlayacağın
sehrengiz_8 ysmnkrc merhaba sizle aynıyız ben de çarşamba çok silik çizgi ile öğrendim bugünki betahcg çıktı mı kaç çıktı
ysmnkrc 1anne2bebe 2 gün geçmişti ama kasık agrım şiddetlenince test yaptım hayalet çizgi çıktı sabah kan verdim öyle öğrendim