Essraanil Sevvl yaa artık göbüşten birşey olmuyor ki bana da eski kıyafetlerim hep iptal mecbur yeni almak zorunda da kalıyoruz😁
Elizo usenmedimyaptimbirvelet ya kızım ben iyi niyetle söyledim aır yüzünü montaj eder bi yere sapık mı arıyorsun , istersen çıplak paylaş hayret bişey ya hadsiz
Elizo usenmedimyaptimbirvelet yarın çocuğuna da böyle konuşursun sen of kes be ağlama diye karakterini çok güzel koydun ortaya
Senakucukoglu0 anie evet belli canım ben kendim sezaryen istiyorum, doğumum 23 Şubat😍🫶🏻 senin ki ne zaman😍
anie Senakucukoglu0 yaa ben de sezaryen olsun diyorum doktor normali bekleyelim diyo korkuyorum bende biraz canım yapabilir miyim diye ne zaman nasıl gelmek isterse artık belli değil bizim🥹
usenmedimyaptimbirvelet Zeynep_imveAnnesi bende kötü bir şey demedim? Durduk yere hadsiz diyor hahaja😂😂 teşekkür ederim demeyeceğime göre..
usenmedimyaptimbirvelet Zeynep_imveAnnesi burda herkes herkese yorum atabilir ben saygı çerçevemi bozmadan yorum yapmıştım lakin kendisi öyle davranmayınca öyle cevabı alır ayrıca seni de hiç ilgilendirmez aşkom hadi öptüm🤌🏻
Senakucukoglu0 anie canım zamanında gelmesi evet çok daha iyiymiş ama ben çok korkuyorum fobi gibi bir şey o yüzden sezaryen olacağım 😔