Oznurtopal 2625 gram demişti en son. Normal demişti ama sizin riskli bir durum da olmayabilir son haftalarda biraz azalıyor zaten sınırın altına düşmedikçe sorun etmiyorlar
pheobebuffay Pengu çok iri bir bebek olmayacak ama 3ü bulur bu arkadaşımız dedi suyu bacak boyu vs güzel dedi sadece biraz zayıf dedi o yüzden şu an gayet sakin yaklaşıyor. Hareketlerini takip et ve tansiyon takibi yap dedi o kadar
mommytobe_ pheobebuffay kiz benim bebek de 2800 cikti bugun ultrasonda 38+4 uz sanirim bizim bebekler zayif dogucaklar. Doktor normal dedi kilosuna ama burdakilere bakiyorum benim haftalarda olanlar 3200-3500 tan asagi soylemiyo biraz moralim bozuldu. Daha dogumuna zaman varken bebege kilo yapici seyler ye bol bol benim gibi son 10-15 gun kala moralin bozulmasin sonra
pheobebuffay mommytobe_ ben de burda görüp üzülüyordum ama benim yememle içmemle de alakalı değilmiş bebeği besleyen damarlarda direnç var coraspini bırakalı bir iki gün oluyor. Her hafta gidiyorum inşallah seninki kadar benimki de kilo alır🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Pengu mommytobe_ evet bebege kilo ypan şeyler yiyin yinede ama alt sınır üst sınır var sanırım. Yani normal aralıkta ise sıkıntı yoktur bence💕
Ledeyna21 mommytobe_ işte bu yüzden kilo postlarını hiç sağlıklı ve doğru bulmuyorum insanlar kıyaslama yapıyor halbuki her bebek gelişimi aynı seyretmiyor ve bu sadece yeme içmeyle alakalı değil genetik yapı plasenta beslemesi hepsi ayrı ayrı önemli daha zayıf olması sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor üzülmeyin sağlıklı olması önemli olan doktor bi sıkıntı olsa belirtir Zaten
mommytobe_ pheobebuffay alir alir canim hic merak etme sen yine de yemene icmene dikkat et gerisini rabbim halleder zaten 2500 ve ustu normal sayiliyo ama en azindan 3 kg olarak dogarlarsa cok daha iyi🙏🏻🥲
Brcxx 34+5 te gitmiştim en son 2800 demişti ama ultrasonların yanılma payı da çok oluyor güvenmemek lazım o kadar arkadaşıma 4 dedi 3200 doğdu çocuk sağlıklı olsun da kilosu az da olsa alır toplar kendini kiloya çok takılmamak lazım
mommytobe_ Pengu normal araliktaymis cok sukur ama ister istemez moralim bozuldu en azindan 3 kg bekliyodum🥲