Ysm0307 Bugün 35+0 olduk 4 gündür hastanede yatıyorum nst de sancılarım çıktığı için doğum olabilir diyorlar benimle aynı hafta da doğum yapıp bebeğini yanına alanlar oldu mu yoksa prematüre diye yoğun bakım a mi gitti
Ada-Uras-Asya Ysm0307 2015 de kızım 35 haftalık 3.500 gr 49 cm olarak doğdu kuweze hiç girmedi gelişimi nasıl sizinkinin inş sağ salim doğar kuwezden girmez
Sevvl Ysm0307 girmeyebilir büyük ihtimalle gitmez çünkü tıpta bile klasık prematüre olarak geçiyor canım❤️
777zarifanne Ysm0307 geçen ay doğum yaptım canım 34+3 te çok korkmuştum küveze girer diye girmedi çok şükür
elaanur Ysm0307 bnde aynı durumdayım 35 haftadym bnmde sancılarım çıkıyor ama doktor ewe yolladı çünkü çok şiddetli değil gelip gidiyor .sizin sancılarınızda öyle mi hissediyormsnz
Mello29 Ada-Uras-Asya Ciger gelistirici olmus muydu bebeginiz masallah kilosuda cok iyiymis o haftada
Ada-Uras-Asya Mello29 hayır olmadı aniden suyum geldi açıldım direk hastaneye gittik doğuma gittim zaten iğne falan yapılmadı haftası iyi diye kilosu ultrasonda 3.200 göründü aslında
Ada-Uras-Asya Ysm0307 ewet fark oluyor mutlaka ama sağlıklı olsun da kilosu az olsun kuweze girmez inşallah
Yaseminturan_ 777zarifanne Maşallah🦋🧿 neden erken doğum oldu sizin,kaç kg dogdu acaba bende ilk oğlumu 29+3 de doğurmuştum,suanda da riskli 28+5 de yattım hastaneye 10 gün kaldım suan 35+4 olduk🙏🏻
777zarifanne Yaseminturan_ kalp atışları zayıfladı acil sezeryan oldum canım 2200 doğdu sonra kilo verdi 2000 oldu ama bak 1 aylık olduk bile direk verdiler bebişi hiç korkma sen
Ysm0307 elaanur beni tansiyon için gözetim altında tutuyorlar sancım çıktıkça da alttan muayene yapıyorlar doğum başladı mı bakalım diye
Vuslat123 Ysm0307 yani sadece sancı için doğuma mi gittiniz açılma vs yoksa bence sezeryan olun diye ugrasiyolardir
Tgba-yvz9 Ysm0307 2020 yılında eylül ayında 35+5 de oğlumu kendi sancimla normal doğumla kucağıma aldım 2800 doğdu küveze girmedi ertesi gun birlikte ciktik çok çabuk toparladı endişe etme Rabbim kolaylık verir Inşallah içini ferah tut 🌸
SutlacimiYedimmiBen Ysm0307 ben o haftada dogum yaptim normal dogurdum ve bebegim kuveze girmemisti yanimdaydi hep ertesi gun beraber evimize dönmüştük