HilalSahinoglu Saat 15:50 de hastanedeydim ve 20:00 da muayene ye alındım ki düşünün doğuma vs gitmedi sadece poliklinik yaptığı halde çünkü çok hastası var🙁Hiç bir yaptırımı yok istemiyorsanız başka birgün gelin dediler😃Çıkmak istedim az kaldı sıranıza deyip oyalandım😞Birde sırayla almadı yani doğuma yakın olanları ayrı sıraya koyuyorlarmış diğerleri ayrı..Dr muayenede 2 oda arasında gitgel yaptı.Ablam doğum yaptığında da ağrısı çok var ağrı kesici yapabilir misiniz dedim nöbetçi hemşireye,Yok o kadar ağrı olacak ben uğrarım yanınıza dedi aradan 1 saat geçti gelmeyince bir daha gidip artık ses tonumu yükselttim..Dr mükemmel de olsa ki gerçekten çok iyi ama bu iş ekip işi ve dediğim gibi o kadar yoğunlukta verimlilik düşer😔Ayrıca doğumdan sonra yeğenim 4 gün yoğunbakımda kaldı ablam sütünü evde sağıyordu fakat hastanenin pompası daha iyiydi.Hastanedeki pompayla sağmasını rica ettik mama verilmesin diye bizden ekstra ücret istendi.Bebek dostu bir hastanenin bunu yapmasına çok sinirlendim şikayet edeceğim deyince müdür geldi ücret talep etmiyoruz buyrun sağsın tabi dedi😡